15.09.06
19:57
Здравейте, от доста време тренирам в залата, но така и не намерих хубав протеин, който да си взема. Моля да ми поредложите някой по евтин но качествен протеин
15.09.06
20:04
Ако искаш нещо наистина качествено няма да го намериш евтино. Аз ти препоръчвам Optimum Nutrition продукт.
15.09.06
22:42
Братле,евтино и качествено няма да намериш в България-по-добре ако нямаш достатъчно пари за чужд продукт по-добре си купи ядене.
16.09.06
12:27
За съжаление качесвените протеини в България са скъпи . :wink:
Основното трябва да идва от храненето се пак. Не от протеина ! това трябва да ти е ясно пич иначе ако имаш пари си купи на ОН
16.09.06
23:24
Аз бих ти предложил да си вземеш Universal Mega Mass 3000 . Той е около 30 лв. и е сравнително добър, сега него пия. В никакъв случай не си взимаи от българските, те са само с няколко лева по евтини и в тях има само нешесте. По добре взимай нещо, което си знаеш че е протеин, отколкото нещо, което незнаеш какво е и как ще ти подейства на организма.
17.09.06
11:55
това е гейнър..
Значи мисля да не си влизмам протеини, ще съм само на креатин и аминокиселини разклонена верига на оптимум
18.09.06
22:52
[quote author=“diavolo_vam”]Аз бих ти предложил да си вземеш Universal Mega Mass 3000 . Той е около 30 лв. и е сравнително добър, сега него пия. В никакъв случай не си взимаи от българските, те са само с няколко лева по евтини и в тях има само нешесте. По добре взимай нещо, което си знаеш че е протеин, отколкото нещо, което незнаеш какво е и как ще ти подейства на организма.
Добри протеини им предлагаШ на хората :wink: за 30 лева колко ли протеин Ще има и от какъв произход Ще един бог знае, пи4 не се занимаваи с тези геинъри те са за някои които е болен от анорексия, нагъваи овеса и ориза и Ще видиШ резултатите сам :wink:
21.09.06
23:15
Еми UNIVERSAl по принцип са най-добрите (поне така мисля), такаче аз им се доверявам.
21.09.06
23:17
Да се каже кой е най - добър не е лесно според мен. Напоследък Оптимум държат ниво, а и аз лично ги харесвам.
[quote author=“boxerg”]Да се каже кой е най - добър не е лесно според мен. Напоследък Оптимум държат ниво, а и аз лично ги харесвам.
Е Optinum държат ниво,защото са ефтини 8)
Аз ще препоръчам CN
22.09.06
16:42
[quote author=“Bobaka”]Значи мисля да не си влизмам протеини, ще съм само на креатин и аминокиселини разклонена верига на оптимум
ако имаш добро хапване 5-6 пъти на ден друго не ти трябва ! 8)
23.09.06
01:15
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Bobaka”]Значи мисля да не си влизмам протеини, ще съм само на креатин и аминокиселини разклонена верига на оптимум
Това е напълно невярно.. има вещества, които организма неможе да си ги набави чрез хранене!!
23.09.06
01:23
[quote author=“diavolo_vam”]Това е напълно невярно.. има вещества, които организма неможе да си ги набави чрез хранене!!
Я кажи 2-3 примерно да тичаме да пазариме. :lol:
24.09.06
03:28
[quote author=“Bobaka”]Здравейте, от доста време тренирам в залата, но така и не намерих хубав протеин, който да си взема. Моля да ми поредложите някой по евтин но качествен протеин
Няма такова чудо - хем евтини, хем качествени. Единствено май MEGAMASS на Nutrim са добри, ама нз :roll:
[quote author=“elfisha_np”][quote author=“Bobaka”]Здравейте, от доста време тренирам в залата, но така и не намерих хубав протеин, който да си взема. Моля да ми поредложите някой по евтин но качествен протеин
Няма такова чудо - хем евтини, хем качествени. Единствено май MEGAMASS на Nutrim са добри, ама нз :roll:
Хахаха на Nutrim били добри хехехехе Тва е най-големия боклук бре бате !!! БГ добавките са боклук пълен
[quote author=“diavolo_vam”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Bobaka”]Значи мисля да не си влизмам протеини, ще съм само на креатин и аминокиселини разклонена верига на оптимум
Това е напълно невярно.. има вещества, които организма неможе да си ги набави чрез хранене!!
Да, и аз искам да знам кои са тези вещества. Че явно цял живот съм се лишавал от тях!
[quote author=“djpetko”][quote author=“boxerg”]Да се каже кой е най - добър не е лесно според мен. Напоследък Оптимум държат ниво, а и аз лично ги харесвам.
Аз ще препоръчам CN
Откога станаха толкова евтини Оптимум бре??? :shock: :shock: да си купим и ние!?
[quote author=“YODA”][quote author=“djpetko”][quote author=“boxerg”]Да се каже кой е най - добър не е лесно според мен. Напоследък Оптимум държат ниво, а и аз лично ги харесвам.
Аз ще препоръчам CN
Откога станаха толкова евтини Оптимум бре??? :shock: :shock: да си купим и ние!?
Е спрямо CN са си евтини...