06.09.06
22:22
Надявам се че тук бих намерила отговор на някои мои въпроси.
Проблемът ми е следния:
1.73 съм висока и сега съм 68 кг. бях 61.за месец месец и половина качих тъй като вечер ядях късно към 2 часа.Незнам защо но имам страшен апетит.И след като качих реших да отслабвам купих си : Фибракс , Витаголд и ВитаГолд.сичко наведнъж....обаче вместо да свалям аз почнах да качвам.Спрях сичко почнах да ям пак и станах 68 килограма....пак с вълчи апетит и ще откача тъй като вече ме е срам да излизам да плаша хората....Друг проблем е че освен че натрупах мазнини , принципно съм мн здрава и с мн голяма мускулатора - имам доста силни бедра , силен двуглав мишничен мускул както и дооста здрав и голям триглав подбедрен(пръсец) мускул.Има ли начин да свалям и мускул ..... знам че влакната са си ген. заложени и че набъбват с тренировки , но може ли по някакъв начин да спаднат и да умалеят?
и все пак първия ми проблем: мазнините които мн гадно натрупах толко бързо :( и втория проблем да сваля мускулна маса и да се пооформя малко.
чудя се дали да пия термокутс тъй като ми го предложиха заедно с хранителен и тренировъчен режим...
бих се радвала ако някой може да ми помогне.съжалявам ако на места съм писала без логическа подредба :)
мерси
06.09.06
22:27
аз бих ти препоръчал кардио тренировка за предпочитане сутрин на гладно 30-минути кардио е идеално за да стопиш мазнините
06.09.06
22:29
Ами .. бих ти препоръчал да си земеш и Л карнитин - ако искаш разбира се.
Зимаш 2 таблетки преди бягане. Бягай сутрин на гладно.
А да гориш мускул... е адски трудно, се пак ти го каза ” тва си е до ген “
Ако ти е заложено да имаш голяма мускулатура неможеш да направиш нищо по въпроса.
ами л-карнитин пия преди тренировка 30 мин или 1 4ас зависи кво ми е времето и кога съм станала :) а инструктора ми предложи термокътс което било нещо между две други неща (некви два други бърнера) сигурно ви е познато тва термокътс та това ми каза да пия....а колкото до мускулите това май с неядене се прави....
07.09.06
02:01
да бе няма да ядеш и мускулите ти ще отслабнат и по точно /генът/ ти ще се смали.
глупости на търкалета :roll:
ами доколкото знам мускулната слабост на това се дължи.но това е почти да не кажа Е болестно състояние.важното е 4е в4е ра не ядох след 6 а днес закусих едно кафе.....след 24 4аса от както съм спряла ще по4не отслабването.....японското чудо дано помохне
07.09.06
14:55
ами надявам се.
успех
07.09.06
15:17
японското 4удо?
да, ще помогне докато го правиш за 2 седмици ще свалиш и като свърши диетата после кво?
дали няма да си върнеш килата?
17.09.06
12:54
Според мен трябва да продължаваш с Л-карнитина и фат бърнар, така ще свалиш мазнините, но нощното хапване го намали до 18:00 вечер (не е много лесно, но ако имаш воля ще го направиш). Мускулната маса ще ти се намали с тичане на патека (при тичането се горят 60% мускулна маса и 40% мазнини). Но най-важното е храненето, недопустимо е да ядеш в 2 часа през ноща!
моят съвет е да не бързаш да сваляш,бързата загуба на килограми не е полезна за организма а и после си ги връщаш на същото положение в повечето случаи.ясно е че сега си се амбицирала яко ама ако искаш да свалиш с карнитин и кви ли не други работи 5 кг.мазнини за 3 дни няма да стане.просто си го избии от главата тва и го даваи постепенно с нвд примерно за някои и друг месец ще постигнеш много е и с тренировки разбира се.а тва за мускулната маса и аз мисля че си е до ген обаче да си як не е толкова лошо да ти кажа изобщо не изглейда лошо едно мускуледто тяло без гадните мазнинки.релефът прави чудеса да знаеш!айде успех