трябва ми още информация

17.09.06
21:56

здравеите на всички пак съм аз!бях насам-натам и отдавна не съм посещавала форума,през времето през което бях в чужбина обаче прочетох и понаучих доста също така вече имам и приличен релеф сега обаче съм си тук и искам ако някои знае да ми препоръча литература за фитнес ,бодибилдинг,културизъм,правилно и здравословно хранене и такива работи общо взето щото много се запалих ,и ми стана много интересно.също може и някои добър саит да предложите на същите теми.еми тва е горе-долу.радвам се че пак съм сред мои хора :D :wink:  :!:

От София ли си?

18.09.06
08:52

[quote author=“boxerg”]От София ли си?

да от софия съм ама даи сега някво инфо а аре  :D

На площад Славейков има много книги за спорт, любителски бодибилдинг и баш бодибилдинг. Просто отиваш и почваш да обикаляш и да питаш продавачите, въпреки че те са си изнесени де  :wink:

18.09.06
16:32

[quote author=“boxerg”]На площад Славейков има много книги за спорт, любителски бодибилдинг и баш бодибилдинг. Просто отиваш и почваш да обикаляш и да питаш продавачите, въпреки че те са си изнесени де  :wink:

много thanks ше ида да ги разгледам аре чакам още инфо от всички

20.09.06
20:34

[quote author=“monika”][quote author=“boxerg”]На площад Славейков има много книги за спорт, любителски бодибилдинг и баш бодибилдинг. Просто отиваш и почваш да обикаляш и да питаш продавачите, въпреки че те са си изнесени де  :wink:

много thanks ше ида да ги разгледам аре чакам още инфо от всички

здравеите,днеска ходих на пазар и си взех едни соеви кубчета да ги пробвам ,да видя какво представляват.на тях пише растителен белтъчен гранулат без холестерин и мазнини-алтернатива на месото.пише също че е подходящо за диетично хранене и има 52%протеини,28%въгл.,1%мазнини,има и някви витамини тука.по тия показатели аз сметнах че трява да става за ядене при нвд.ама все пак да питам става ли за ядене?
чесно казано тва дето го пише че е алтернатива на месото ми се вижда малко съмнителна и изкуствена работа ама караи аиде кажете как мислите добро ли е и ако сте яли преди такова как да си го приготвя?мерси

20.09.06
20:47

[quote author=“monika”]чесно казано тва дето го пише че е алтернатива на месото ми се вижда малко съмнителна и изкуствена работа

правилно ти се струва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1