Рецепти с мед

06.10.04
23:24

Здрвейте,нов съм и разбирам малко от фитнес.По принцип тренирам спортна стрелба,но след тренировка по същата,си блъскам в залата,главно за ръце и рамена.

та по темата:Едни приятелчета ми казаха,че тази смеска била добра за качване на маса:мед,смлени орехи и сока на 1 лимон.Така ли е?Между другото вече си я направих и не е лоша.Още 1 въпрос-каква е ползата от бирената мая?

06.10.04
23:39

Ами като гледам в “смеската” няма протеини (ако не броим тези в орехите  :lol: ) и не виждам от какво ще качваш мускулна маса. Предполагам че тези работи ги ядеш след тренировка? Меда е добре, за лимона не знам с какво може да ти навреди (има доста витаминки), орехите са мазнички и ще забавят усвояването на храната като цяло. Е то и мазнини си трябват, но умерено. Обаче без да приемаш протеини не става за маса! Не е задължително, но е препоръчително протеините да са под формата на синтезирана добавка, т.е. суроватъчен протеин.

07.10.04
21:57

Иначе от както започнах по-здраво да тренирам-първо 5-6 обиколки на стадиона,а след това около час в залата,като започна да ям и нямам спиране.Много се кефя за това,щото иначе бях много злояд :twisted:

07.10.04
22:07

сместа от мед, орехи и лимон е мн добра и няколко лъжици от нея дневно помага за качването на маса, по простата причина че е високо калорична. Това, че след тренировка /а и не само тогава/ трябва да ядеш протеини е отделно.
Аз лично много уважавам сместа от мед и сусамов тахан. Има един арабски тахан в диетичните магазини, дето е свръхвкусен. Мед+сусамов такан влияе мн добре и на храносмилането.

08.10.04
11:04

Pars кажи ми моля те нещо повече за този сусамовият тахан - каква му е марката и какви пари е. По-добър ли е от другите (освен на вкус), и магазин където го има - някъде по центъра, ако знаеш.

08.10.04
21:10

този арабския за който споменах не го знам като биологична стойност дали превъзхожда другите, защото нищо не пише на опаковката /която е меко казано мизерна/, но на вкус е направо трепач :D .
1 кг е 7-8 лева
аз си го вземам от диетичния магазин на пазара в Младост 1 /след моста от Дървеница/, но гледам че на етикета е посочен за вносител фирма Вит 94, която е на ул. Симеон 104, ако си толкова запален виж там.
Пиши дали ти е харесал  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1