19.09.06
01:48
Ами сам си вкарах автогола....
До преди 4 месеца ходих на фитнес 2 дена в седмицата(около 5 месеца).Трябваше да ходя и 3-ти ден в който да правя рамо и крака обаче понеже нямах време и тоя 3 ден все го пропусках :oops: .Айде краката не ги мисля щото достатъчно се движа но раменете...ич ги нема :oops:
И да попитам има ли някакъв начин в домашния условия да понапомпам малко раменете че вече тотално го закъсах със времето и не мога да ходя на фитнес :cry: :roll:
19.09.06
10:59
трябват ти само едни дъмбели и едно столче и си ти :wink:
И аз като теб нямам достатъчно време за зала и редувам ходене в зала с домашни занимания (обикновено вечер). Добре ще е да си набавиш дъмбели и щанга и ще можеш да си позволиш да пропускаш ходене в залата когато ти се наложи. За рамене наблегни на раменни преси с щанга и разтваряне на ръцете встрани с дъмбели. Успех!!!
19.11.06
19:45
имаш нужда само от ени дъмпели и големите рамена са ти в кърпа вързани.а също така ако от теб не се иска да храниш семейство мн нереалисти4но ми зву4и нямам време за фитнес-тва са общо 2-3 4аса седми4но.ако на мен некой или нещо ми заеме времето за фитнес ще земам време от съня си ако трябва.