Възмущение от цените на Optimum в БГ

08.10.04
15:41

Може ли такова нещо- в Америка цената на Amino2222,325таб. е към 30 лева.В БГ-то е 72лв.Вярно е- внасят се от друга държава, това ги оскъпява, ама чак пък толкова!!! :evil:

08.10.04
15:45

Не *исля че това трябва да те въз*ущава!
Всички продукти в БГ са по-скъпи, защото все пак живее* в БГ !!!

П.С. Буквата “*” е “//” но на щайгата на която работя в офиса не и работи копчето и затова.

08.10.04
21:14

Еми така е момчета нали знаете все пак живеем в една страна наречена БЪЛГАРИЯ  кадето всеки гледа да те преебе така аз лично си извадих една кредитна карта на пиреус банк и вече започвам да си купувам продуктите от нета писнами да ме товарят с 100-150% надценка

08.10.04
22:30

Дай повече информация за това как се вади тази кредитна карта и какви суми се плащат?
Вече поръчвал ли си нещо ? Някакви затруднения ?

08.10.04
23:04

Еми виж сега едно от главните условия е да си откриеш сметка във валута дефакто в долари защото аз си поръчвам от USA и мисля че минималната сума е около 100$ досега съм си поръчал creatine i protein na optimum nutrition на доста по евтина цена от тази в бг (включвам и транспортните разходи ) и още едно лично мое мнение неискам да обидя привържениците на оптимум но креатина дето го продават тук няма нищо общо със американския пълен боклук

09.10.04
00:29

Кажи от кой сайт си поръчал и нямаше ли никакви проблеми, и за колко време пристигна ,защото и аз съм решил да си поръчам като видях някой сайтове.

09.10.04
12:35

Еми виж сега аз лично съм си поръчвал от www.ebay.com и не сам имал никакъв проблем относно поръчката така че си поръчваи без да се притесняваш  само гледаи да са от саитовете на фирмите аре жив и здрав

IA

09.10.04
17:19

[quote author=“FIFTY”]Еми виж сега аз лично съм си поръчвал от www.ebay.com и не сам имал никакъв проблем относно поръчката така че си поръчваи без да се притесняваш  само гледаи да са от саитовете на фирмите аре жив и здрав

абе момчета не  е ли по-лесно да се поръча през една карта
тоест събираме си пари и един ги поръчва(по възможност да е поръчвал и преди)
кажете какво мислите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1