Аре да ви питам неюто

19.09.06
17:06

Значи аз сам на 16г и сам висок 176 см и тежа 67 кг тялото мо е добре оформено но искам да вдигна малко кила поне до 80 кг да стана. Някои може ли да ми каже как да ги вдигна тия кила за най кратко време поне 10_15 кила да вдигна ше е добре.  Мерси преджарително !!!

19.09.06
18:59

С много папкане

Трябват ти по 6 - 7 хранения вечер и съобразена тренировка с опита ти.

19.09.06
20:33

[quote author=“GO6I_PI6TOVA”]Значи аз сам на 16г и сам висок 176 см и тежа 67 кг тялото мо е добре оформено но искам да вдигна малко кила поне до 80 кг да стана. Някои може ли да ми каже как да ги вдигна тия кила за най кратко време поне 10_15 кила да вдигна ше е добре.  Мерси преджарително !!!

най-важното което трябва да знаеш че няма да стане до другата седмица
ще ти трябват някоя друга годинка и добро хранене

ZO

19.09.06
21:42

Е хайде сега не му убивайте мотивацията с тия срокове,още повече,че според мен и за половин година може да стане.Аз съм в абсолютно същото(години,кг,малко по-нисък съм)положение и също искам към 80 да стана до другото лято.А иначе-ми гледай сега,като гледам май си с бърз метаболизъм-ще ти препоръчам това,което и аз правя-може да превишиш малко вългехидратите за деня,но никога не изяждай по-малко!Също така не пести мазнините(е,ест ненаситени) и протеина по 2 грама на кг(ти ще си видиш по себе си,но вече тренирам почти 9 месеца и съм забелязал,че дори и по по-малко от 2 гр./кг протеин да ям пак раста,но въглехидратите по-малко ли са от 4гр./кг-забрави за какъвто и да е растеж).Тренировката ти ще си я нагласиш според себе си най-добре,но аз лично съм привърженик на тренировките с малко упр.,малко серий,но доста тежко(е не чак да го избива на силова).Принципно гледам така да си подбирам тежестите,че като ги повишавам след всяка серия последната да я направя със същия броя повторения като предишните 2 и да е до отказ.Пробвай го това-страхотно напомпване става,а и качеството на мускулната маса ще е високо(няма да си някакъв воден,дето да вдига смешни килограми за вида си).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1