Начинаещ има въпроси

18.09.06
16:30

Значи решил съм да почна да ходя на фитнес 16 годишен съм 1.79 1.80

80 кг начи имам малко сланинка. та вапроса ми е следния..
какви тренировки трябва да правя ? иамм свободни 3-4 дена през който мога да ходя да дигам не искам да ги сваля тези малки сланинчици ами и да направя нещо по въпроса за релеф  :wink: мечти... та каква тренирофка може да ми предложите ? въобще не съм наясно  :?:  Ще ходя с едно момче което тренира от 1 година ще видим той какво ще ми покаже чакам и вашите мнения

Благодаря предварително

ПС(послепис):искам да добавя че у дома правя коремни преси и лицеви упори.

18.09.06
16:49

[quote author=“Mejdupraznika”]Значи решил съм да почна да ходя на фитнес 16 годишен съм 1.79 1.80

какви тренировки трябва да правя ? иамм свободни 3-4 дена през който мога да ходя да дигам не искам да ги сваля тези малки сланинчици ами и да направя нещо по въпроса за релеф  :wink: мечти... та каква тренирофка може да ми предложите ? въобще не съм наясно  :?:  Ще ходя с едно момче което тренира от 1 година ще видим той какво ще ми покаже чакам и вашите мнения

Благодаря предварително

:arrow: http://www.bb-team.org/training/
:arrow: http://www.bb-team.org/nutrition/

18.09.06
17:10

Добре и сам мога да стигна до тези раздели та въпроса ми е  посочи ми конкретно немога да преценя  :?

18.09.06
17:16

[quote author=“Mejdupraznika”]Добре и сам мога да стигна до тези раздели та въпроса ми е  посочи ми конкретно немога да преценя  :?

Прочети малко де :wink:  Ще откриеш много интересни неща които ще са ти от полза.

18.09.06
18:09

Да те попитам тази програмка тренирофчица
http://www.bb-team.org/training/000157.php

трябва ли преди това една тренирофка за сваляне на кг

LO

18.09.06
18:44

Mejdupraznika човек на мен ми предложиха същата програма.Само че аз немам сланинка  :twisted: и също искам релеф.На твоя ръст съм доста по лек,ма преди не беше така  8) За 1-2 месеца съвсем спокойно може да махнеш мазното.Просто яж повече месо,плодове зеленчуци и тн. НЕ ЯЖ СЛАДКО,МАЗНО,ПЪРЖЕНО и сичко дето казват че е вредно.НАЙ ВЕЧЕ НИКАКВО ГАЗИРАНО И СОКОВЕ С КОНСЕРВАТИ!!!
Що се отнася вкъщи прави си лицевите упори и пресите,ако можеш набирай се на лост и прави кофички!
Бил съм в твоето положение  :twisted:  Единственото от което се нуждаеш е твърда воля,добра храна и мн тренировки!Ако има нещо пиши  :D Успех!

19.09.06
09:10

значи след 1 месец да тръгна да тренирам в това време кофички лицеви и коремни удома ?

Тренировки има в сайта. За начинаещ трябва да запомниш, че трябва да тренираш със свободни тежести а не на машини. С правилно хранене и всичко става както си трябва. Просто ти трябва повече информация. Чети и запомняй най - важното.

19.09.06
16:19

[quote author=“Mejdupraznika”]Значи решил съм да почна да ходя на фитнес 16 годишен съм 1.79 1.80

Благодаря предварително

За 3-4 дена нищо няма да постигнеш кой знае какво,освен да изкараш вода и да си мислиш че си свалил сланинка.Повече време ти трябва за тренировка и добро хранене

19.09.06
16:24

Той по - скоро имаше предвид 3 - 4 дена седмично.

FZ

19.09.06
16:29

А ми той и сланинките не ще да ги сваля ама айде . :P

19.09.06
19:24

:lol: какво искаш да кажеш с свободни тежести дъмбели гири това онова.. ?а  и какви точно упражнения

DI

19.09.06
23:51

Първо като си начинаещ първия месец трябва да правиш само базови опражнения. По едно упражнение на мускол с 3 серии с по 10 повторения (твоят приятел съм сигурен, че ще ти покаже). Не се опитвай да вдигаш много кила, защото ще скъсаш нещо. Второ сланинките неможе да ги направиш на мусколи, трябва да ги изгориш. По добре сега почни фитнес, а нечакай цял месец. Нечакай незабавен ефект, след 1 година тогава може да видиш промени в тялото ти, тялото не е склуптура за да се извайва за 1 месец. Успец

20.09.06
09:36

благодаря от 1 почвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1