Впечатления от ползването на Пируват / Pyruvate

11.07.06
22:41

Винаги когато качвам за маса имам много натрупвания на мазнини в коремната област, за това реших да опитам с някой фет-бърнър. Не бях особено доволен от резултатите ми с L-Carnitine, за това почнах с пируват. Купих го от бб.ком. Направих курс от 4 седмици с дневна доза между 6 и 8 грама. Корема се изчисти сравнително добре, макар и не идеално. Същевременно имах много енергия за тренировки и резултатите изразени чрез качване на мускулна маса и намаляване на общия процент мазнини бяха налице. При това нямах никакви ограничения в диетата. Ядях всичко, което ми се ядеше, включително анатемосаните храни от сорта на пържени картофи и сладни работи (плюс пържолите и протеиновите шейкове, разбира се). Според описанието в бб.ком, резултатите ми биха били още по-добри, при спазването на ниско маслена диета. Комбинирах няколко пъти пируват и Л-Карнитин, обаче получавах внезапен прилив на прекалено много енергия, което ми напомня доста на ефекта на ефедрин, за това реших да остана само на пируват и кардио, три-пъти седмично по 30 мин бягане. Не изпитах никакви странични действия, четох обаче, че прекаления прием на калций, може да доведе до камъни в бъбреците. А в моят препарат, пируват е свързан с калций, с цел устойчивост на съединението. В крайна сметка се установих, че приемам дневно два пъти повече калций от оптималната дневна доза, за това си давам почивка в момента.
Две седмици след като спрях пируват коремчето ми пак започна да се позакръгля, така, че явно, пак че трябва да превключа на ограничения в диетата. Интересно ми е какви за вашите впечатления от препарата?

13.07.06
18:45

ами и аз пия в момента питуват към 6гр на ден, но с него и л-карнитин преди тичане и Анимал кътс  и правя НВД. има някакъв ефект, защото се поизчистих, обаче има още какво да се желае. А кое от всичките има най-голямо действие не мога да кажа, защото пия много неща... но мисля, че поне при мен най добре действа Анимал кътс, защото и аз като тебе имам прилив на енергия, но тя започна след като започнах да пия АК
така че за пирувата специално нямам кой знае какви особени наблюдения

между другото да питам  :arrow:  от 10 дена си седя на 49кг за 158см (бях 51 като започнах на 26 юни тоест преди 2 седмици), и тези 2 кг ми се струват прекалено малко за всичките глупости дето взимам... ти колко отслабна за тези 4 седмици? и защо при мене така се зациклиха нещата??? преди известно време пак стана така - спрях на 49кг после като започнах да си ям нормално станах 51-52, след което започнах режима които правя сега и се върнах на актуалните ми 49. много странно...

13.07.06
20:47

Вижте тук какво намерих:
http://www.bioclinica.info/product.php?products_id=58&Bio_bulgarian_SID=177fec97783e7a3fa4a462488480c69c&language=bulgarian

и на GENESIS има:
http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_weightpyro.html

14.07.06
09:48

Ами аз отслабнах с около 5 кг за един месец. Бях 95 кг, станах 90 кг, на ръст 185 см. Като обаче трябва да се отбележи, че въпреки кардиото, което правех, добре си похапвах. Освен това забелязах, че свалих мазнините по тялото ми, най-вече през първите две седмици, след това явно организмът ми се насити и фетбърнъра престана да действа. Консултирах се със спортен лекар и той ми каза, че препаратите за сваляне на мазнини, не трябва да се комбинират и пият по много на веднъж, а да се редуват. Оптималният вариант според него беше 3 седмици на пируват (в доза поне 8-10 гр. дневно), три седмици на термогеник (от тези бърнъри с кофеин), три седмици на бърнър без кофеин, след това поне три седмици почивка.

14.07.06
17:31

Magenta , правиш ли зареждащи дни с въглехидрати?

08.08.06
11:10

[quote author=“Hunk”]Винаги когато качвам за маса имам много натрупвания на мазнини в коремната област, за това реших да опитам с някой фет-бърнър. Не бях особено доволен от резултатите ми с L-Carnitine, за това почнах с пируват. Купих го от бб.ком. Направих курс от 4 седмици с дневна доза между 6 и 8 грама. Корема се изчисти сравнително добре, макар и не идеално. Същевременно имах много енергия за тренировки и резултатите изразени чрез качване на мускулна маса и намаляване на общия процент мазнини бяха налице. При това нямах никакви ограничения в диетата. Ядях всичко, което ми се ядеше, включително анатемосаните храни от сорта на пържени картофи и сладни работи (плюс пържолите и протеиновите шейкове, разбира се). Според описанието в бб.ком, резултатите ми биха били още по-добри, при спазването на ниско маслена диета. Комбинирах няколко пъти пируват и Л-Карнитин, обаче получавах внезапен прилив на прекалено много енергия, което ми напомня доста на ефекта на ефедрин, за това реших да остана само на пируват и кардио, три-пъти седмично по 30 мин бягане. Не изпитах никакви странични действия, четох обаче, че прекаления прием на калций, може да доведе до камъни в бъбреците. А в моят препарат, пируват е свързан с калций, с цел устойчивост на съединението. В крайна сметка се установих, че приемам дневно два пъти повече калций от оптималната дневна доза, за това си давам почивка в момента.
Две седмици след като спрях пируват коремчето ми пак започна да се позакръгля, така, че явно, пак че трябва да превключа на ограничения в диетата. Интересно ми е какви за вашите впечатления от препарата?

И аз почвам с пируват и ацетил Л-карнетин + Metyl Ripped на  NxCare, но се чудя кога точно да пия пирувата. На опаковката пише с хранене, но не ми става ясно като усилва ефекта на карнитина с до 40%, а карнитина се пие на гладно преди тренировка, то защо пирувата трябва да се пие в друго време - с хранене. Ти кога пиеш пируват и колко големи са дозите ти?

08.08.06
14:11

аз лично го пиех 3 пъти на ден - сутрин с карнитина и АК 30мин преди ядене, после към 14ч. и накрая вечер 30мин преди кардио с карнитин

20.09.06
03:22

Аз съм пил пируват с л-карнитин на АминоСтар ..... нищо особено, никакъв ефект нямаше. Но като сметнах по колко пируват се приема на доза, 750 мг, разбирам защо.
До колкото знам са нужни пое 5 гр на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1