Голям проблем помагайте

SA

18.09.06
18:28

Имам доста сериозен проблем на НВД съм от месец и половина и има ефект правя велоаргуметър по 30мин. и ходя да тичам(6км) всеки ден без Неделя но сега като почвам даскало става много сложно защото даскалото заема много време и всичко се обърква.Преди тренирах по следния начин сутрин на гладно ходих да тичам а към 13:00 - 14:00 ходих на тренировка и така 6 пъти в седмицата Неделята оставям за почивка сега след като почвам даскало не мога да си разпределя тренировките понеже съм втора смяна ясно сигурно ще трябва едната тренировка да е рано сутрин на гладно а другата вечер.Как бихте ме посъветвали да постапя.Да правя кардио тренировка рано сутрин на гладно а вечерта да ходя да тичам или обратното.И още един въпрос понеже вечерям към 18:30 - 19:30 след колко часа трябва да е другата тренировка(кардиото или тичането).Благодаря на всички предварително!

19.09.06
22:28

Брато аз ти предлагам да заебеш тичането и да си въртиш велото по 40-50мин примерно. Ако не ти звучи като алтернатива то според мен е по-умно сутрин да тренираш, вечер да тичаш. По-добре първо потичай и после вечеряй.

FI

20.09.06
11:34

[quote author=“power_hammer”]Брато аз ти предлагам да заебеш тичането и да си въртиш велото по 40-50мин примерно.

40 - 50 минути не е ли много за кардио?  :shock: Аз знам, че след 40 мин вече се свалят мускули...!

20.09.06
14:06

оптимално е 30 мин интервално кардио

FI

20.09.06
14:36

Сори за тъпия въпрос ама какво е интервално кардио?

20.09.06
15:18

ами ако примерно караш колело ето ти варианти - 5 мин загряваш, 1 мин караш нормално темпо, 30 сек - максимална скорост - тва нещо без загрявката около 20 минс и после cool down 5 мин
като самите интервали могат да са ралзи4ни - 2 мин нормално темпо, 1 макс
и си ги редуваш
като самото интервално кардио без загрявките да е не пове4е от 20-30 мин макс

20.09.06
16:08

[quote author=“cran-berry”]ами ако примерно караш колело ето ти варианти - 5 мин загряваш, 1 мин караш нормално темпо, 30 сек - максимална скорост - тва нещо без загрявката около 20 минс и после cool down 5 мин
като самите интервали могат да са ралзи4ни - 2 мин нормално темпо, 1 макс
и си ги редуваш
като самото интервално кардио без загрявките да е не пове4е от 20-30 мин макс

T’ва е нещо като HIIT кардиото.Аз по принцип си бягах по 10км (средно темпо), обаче миналата седмица като пробвах HIIT направо ми се взе акъла, едвам ги направих 5-6км.Много е изморително.То най-вече откъм въздух де ... :lol:

20.09.06
17:43

е то мисля, 4е е HIIT. ква е разликата?

DI

22.09.06
16:11

Хах, брат ми по добре го зарежи тва даскало, за кво ти е. Аз още не съм ходил и немисля да ходя, няма никакъв смисъл. Хвани и си тренираи като пич, да не ти пука от тва даскало, ше го еба.

22.09.06
22:29

[quote author=“diavolo_vam”]Хах, брат ми по добре го зарежи тва даскало, за кво ти е. Аз още не съм ходил и немисля да ходя, няма никакъв смисъл. Хвани и си тренираи като пич, да не ти пука от тва даскало, ше го еба.

Е вече разбрах,защо пишеш толкова неграмотно...

DI

25.09.06
00:30

хаха.. брат ми правси, я съм си малкъо неграмъонтен.. хах.. от тва даскало нема снисъл само те занимават с глупости, я бегай.. хах..

26.09.06
19:54

[quote author=“diavolo_vam”]хаха.. брат ми правси, я съм си малкъо неграмъонтен.. хах.. от тва даскало нема снисъл само те занимават с глупости, я бегай.. хах..

:lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1