02.08.04
14:06
Kakvi li ne ne6ta se vijdat v zalata :lol: Seki e bil svidetel na nqkakvi takiva sly4ki.Neka da spodeli da se posmeem zaimno :wink:
mislq da napi6a nqkolko i az :x
1st :) Praq napadi i edni pi4 vika:“de si tragnal s taq 6tanga be mom4e”
2nd edin pi4 pravi leg(negov poznat go pazi)Pi4a si byta i idva poslednoto povtorenie ama priqtelq my mn my pomaga i oniq my pravi zabelejka :D pri koeto se sly4va slednoto:pi4a deto pravi leg vika ostavi(demek ostavi 6tangata)pak oniq q pyska-sledva sblasak gardi 6tanga :D :D
3th edin pi4 pravi grab na goren skripec s 6irokiq lost-pri koeto re6ava da smeni tejestite , no kakvo stava….losta go nokaytira padna my to4no na temeto :D (qvno be zabravil 4e i losta teji dosta)
ima i o6te mn ama sq ne se se6tam,spodelete i vie
(mn se izvinqvam 4e mnenieto ne e na kirilica)
Нямаш причини за да не пишеш на кирилица !
vanisher
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 16:08.
В мойта зала тренира оня дето води Фитнес Мания и бил някъв директор в Мусаши. Та тоя нон стоп се разхожда гол до кръста или по хавлия и говори по телефона си. Не е много смешен но е забавен, шляпа си напред-назад все едно е на плажа.
Отделно има солариум и често срещам нимфи с тъмен тен и по голи цици, а това вече си е яко фън.
И аз имам няколко такива случки. Сега се сещам само за няколко, ето ги и тях :
1Преди 1,5-2години като правех leg с 120 кила се затиснах , а бяхме в залата само аз и една мацка. Извиках щото нямаше как да освободя щангата ,че бях сложил гайките и мацето тръгна да търси помощ ,ма не намери. Върна се при мене и освободи гайките и тежестите се разфарчаха из залата :) .
2Един приятел правеше флаис с 63 кила думбел ,но поне неможе поеме и двата думбела само с едня работеше ,а със свободната ръка се държа са лега до него.
3Докато си тренирахме дойде жената на треньора от залата и му обърши бая яки шамари. Беше се ядосала че я излугал нещо . И му отвъртя главата ,а беше и с некви дълги нокти та му пусна и кръв.
чЕдин приятел идваше в залата където тренирах и беше гюлетласкач. Веднуш беше донесъл гюле състезателно . И целихме един часовник пред залата в двора.
5Един пич мноо назобан правеше тяга с много клг ,но му се загуби контрола и се освобидха дисковете и одари по крака едно маце. Дойдоха са разправят шефовете с този ,но той са ядоса още повече и щеше ги бие. Просто тоя пример е кво правят стероиде луда работа са.
тва си спомням в залата ,но има още 101 случки и повечето са били от стероидите ако тръгна ги разказвам нема остане място в форума :))
по-здрави
Моето не е много фън, по-скоро предупреждение.
Тренирам гърди, щанга от лег. Малки тежести, защото загрявам за пръв път в нова зала, не познавам никой. Правя си серията и оставям щангата на куките. Задържам ръцете за 2 секунди горе за да видя дали стои стабилно лоста върху поставките (куките). Стои. Махам ръцете. Щангата се откача от ляво и ми полита към главата.
Бум-тряс!
Абсолютно инстинктивно съм се претърколил в правилната посока и съм избегнал тежестта. Благодаря на Бога за бързата си реакция.
Анализ на случката:
Калпави гумени подложки на куките. Когато съм оставял лоста съм прегънал гумата на две. Лостът се е задържал за малко върху сгънатата гума (хванта с болт вместо да бъде залепена) и след това се е приплъзнал надолу и над ръба на куката.
Поука:
Проверявайте си уредите.
Хайде, умната!
Аз имам подобен случай като Джини с тези гумички.Правех си лаг с 120,но тьй като беше в суперсерия с грьб,отидох да правя лодка и след малко се чу тряськ и се разхвьрчаха дискове по залата и един чукна леко един който правеше тяга с 200,в следствие на което и той я изпусна и цялата зала стана една.....Абе случки колко искаш :lol:
02.08.04
17:31
Случката е следната : залата претъпкана . аз ше прая скотово надъхан до козирката :D , хващам кривия лост и започвам да го вдигам .Обаче губя контрол и от едната страна натежава и са накланя , в резултат на което са изсипват всичките тежести, всички са обръщат към мен , другата страна обачи и тя натежава тогава :D и лоста са накланя на нея и са изсипват и тежестите от другата страна и стана много забавно :D :D
[quote author=“SnaKe”]Случката е следната : залата претъпкана . аз ше прая скотово надъхан до козирката :D , хващам кривия лост и започвам да го вдигам .Обаче губя контрол и от едната страна натежава и са накланя , в резултат на което са изсипват всичките тежести, всички са обръщат към мен , другата страна обачи и тя натежава тогава :D и лоста са накланя на нея и са изсипват и тежестите от другата страна и стана много забавно :D :D
което ми напомня, как при първото ми влизане в последната зала лягам на лежанката с по 5 кила от двете страни на лоста (да загрея малко ставите) и откъм една мацка, която е в състояние да прави една коремна преса в продължение на 3-4 минути (повтарям - една преса), се дочува пронизителен вик:
- обезопасете тежеститееее!
Но така като те слушам - имало е защо, хихи!
Аз имах същата случка, но с бицепсово сгъване с щанга от стоеж. :)
На мен най-неприятната случка, при която не бях аз виновникът де, е следната. Свърших раменните преси и започвам да разтоварвам лоста. Оставих от едната страна само 1 тежест колкото да не се обърне щангата. Отивам да сваля от другата страна и някакъв пич вика чакай да ти помогна и маха единствената тежест от другата страна. При това тежестите се изсипаха, а лоста направо се изтреляха, счупи 1 голямо огледало и за малко да ми отнесат главата :x ... стават и такива неща... :roll:
Сигурно е имало доста случки...
1. Мацка пита тренера - как се прават тия напаНи ? и той - напъни ще правиш някъде другаде :)
2. Един пич прави лег обаче накрая само с едната ръка успява да избута а другата още долу и аз ТЪП отивам да му дигам края, който не е бутнал, представете си какво стана като загуби баланса ;)
3. Един прави френско и казва на партньора си - ще ми го подадеш ли ? И един се обажда абе вие много си го подавате :lol:
02.08.04
22:34
Баси хубава темичка.Най-големия куриоз на който съм ставал свидетел е значи компанийка от 4 момчета на около 19-20 не знам колко идват и почват като всеки нов да мерят сили на лежанката.Така минава първият който изглежда е най-опитен и си прави 1ци с мах.Шоуто става като ляга втория.Слага са 40 кила момчето и прави нали но в този момент един от компанийката се приближава към него отзад(е зад главата де) и си извади ... не знам как да го кажа да не ме цензурира некой и го удари по челото.В тоя момент в залата става ебаси гръмкия смях и тоя се стреска и си изпуска щангата отгоре. :lol: :lol: :lol:
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА и в моита зала се е слуchвало на един педал му стана от фитнес състезателката Деси еди ква си дето продава в jk и си го показа пред ората в залата ебахти тупаците има
по-здрави
03.08.04
00:38
Нямаше ли кой да го замери с нещо? :) Веднъж преди доста години щях да се пречукам с една доста натоварена щанга. По подръжание на няколко от старите атлети се реших да използвам клек поставките вместо лост за набиране. Някой току що бе клякал с щангата. Имаше над 100 килограма и си помислих “Ха - това няма да мръдне, обаче...”
Подцених риска и не затиснах постаментите с 3 х 25 кг както правеха “старите кучета”... Увиснах се псевдо лоста се люшна, единия постамент падна щангата се изсипа още във въздуха, замалко да се инвалидизирам... Един пич изяде една 25-ца в коляното. Но за щястие всички бяхме живи и здрави.
Деца не опитвайте това във вашия фитнес клуб!
Ей сега се сетих за първия ми допир с лежанката :)
Бях тренирал 1 година в една зала, която имаше почти само уреди и нямаше лежанка! Беше си турбо гъзарска за времето като се замисля всичко беше техноджим... И отивам аз в залата на Спартак (София). Бяха точно мутренските времена, няма смисъл да казвам за какви идивиди имаше там... а аз един малечко отивам да правя за първи път на истински бутане със щанга от лег и имаше едно 100-150 кила на нея, а това са си от старите лежанки, които стойката за щангата е супер тясна и с 1 десетка от едната страна се обръща лоста. Та сещатете се какво стана, когато махнах 50кг само от едната страна :lol: А отсрещната стена цялата в огледала незнам как не се шчупи нищо, но трясъка беше нечовешки, оная ми ти щанга изфръкна като тапа :)
03.08.04
17:39
Мдам. Навремето тренирах в една зала в Бургас и тя беше поразделена в нещо като открити подпомещения. В едното бяха лежанките. С малки лостове - от по 10тина кила.
И имаше един пич, дето прави на лежанка с нещо като 70-80 кила. Обаче беше ужасно да се тренира с него, понеже кой знае защо той обираше всички тежести от по 5 килограма и си правеше с тях. Не знам по - удобно ли му беше, за пирамиди ли, за какво ли.
И по едно време прави с претрупаната щанга и се чува тряс. И ние, в останалите части на залата гледаме как в две различни посоки като колелца се търкалят из залата две петички(от едната страна). Аз тръгнах към него да му помогна, обаче оня изглежда се вдъхнови, че щангата му е поолекнала и се натегна да я вдигне и остави. Че инак срам, ако вземе да г оспасява някой начинаещ :) При което тя се наклони на другата страна и се чу нещо като тряс-тряс-тряс-тряс. Оня побърза да я върне към гърдите, ама оназ се накони на другата страна и още 2-3 търкалца тръгнаха из залата. Тогава човекът се надъха да я вдигне, но явно вече нямаше сили. Щангата се наклони на другата страна, последните й тежести изпаднаха, след което се врътна на обратно, дисковете паднаха на земята, а тя за малко не ме удари, понеже се бях насочил първо към първоначалната посока на изпадащите дъмбели.
Оттогава тоя вече не тренираше само с петички :)
05.08.04
16:00
един начинаещ в залата и аз такав правя се на добър и му викам какво правиш днес и той :
ми ръце ей ся тъкмо направих трите лежанки и аз се чуда как да не се убия от смях майна
същия пич идва в залата и аз съм сложил 10ки да загрея и той такав ме гелда и се възхищава аз се смея такъв той колко кила си е аз 80 той: и бати прасето майна и аз такъв нз кво му кажа някъв такъв дребен
същия пич уж помага на негов пр койото прави с 5 на лежанката и вместо да помага идва до мен и ми вика
:
хахаха глей го е ще се убие с 5-ти хаахаха и се смее :)
на 1 пр му помагам уж о6те в началото и той вика гутоо след 1вото повторение и аз пускам цаак щангата на корема майна избегна удара с гурдите а той мисле че още съм държал и си нагласял хвата майна ае много ги има !
05.08.04
22:15
баааси правописа по-добре пиши на латиница(не съм мислил че ще го кажа)
05.08.04
22:23
Хахахаха - ей отдавна не се бях смял така, ама тази тема просто е трепач . Особено правописът от предпоследния пост.
Mаина Маина Маина Мани са
Та вълка пиши простотиата дето е станала в залата де !
по-здрави
Сетих се за една случка преди 3-4 години:в залата ,която ходих имаше една много странна лежанка(за горната част на гърдите).Сигурно се питате вече кво толкоз и е било странното :) ?Ъгълът на лежанката се нагласяше по доста странен начин-в резуме имаше един болт(да точно болт) :) които ако не се сложеше лежанката стоеше-ама ако някой почнеше да блъска :lol: познайте какво ставаше...И таййй един злощастен пич разбра без да иска :lol: :lol: :lol: Ляга си като пич,мери си ,хваща лоста, вдишва....буммммммммммм тряссссссссссс....лежанката изведнъж става права :twisted: :twisted: :twisted: за голяма изненада на пича.Е тогава не ми беше много смешно де :oops:
Какъв е извода-винаги си проверявайте уредите за изправност,защото кравмите ще са на ваш гръб , а смеха ще е за зрителите :wink:
Аз съм ставал свидетел на същата случка като VULK, но действително в такъв момент далеч не му е до fun на никой, още повече си спомням пича беше около 110кг говедо и с големи тежести беше на полулега и като се сгромоляса лежанката в хоризонтална позиция видях как му затрепераха ръцете и не можа нищо да направи, добре, че се затичаха момчетата да му помогнат, защото аз в такива моменти се шашкам повече и от хората в подобна ситуация сигурно и не реагирам навреме:) А иначе и на мен както и на всички други сигурно им се е случвало да се затискат на лега:) Само, че аз си спомням беше още като започвах и понеже аз тренирах сам много рано сутрин когато обикновено имаше само 2-3ма човека в залата и не знам как но точно тогава се получи така, че всички бяха излезли:))) И стоях така известно време с щангата на гърдите и накрая като не ми помогна никой си я приплъзнах по корема до бедрата и се изправих:) Абе приключения
но действително в такъв момент далеч не му е до fun на никой
За един свадба-за друг брадва...съдба..
Дано всички покрай смеха , да си извлечем и изводи...
06.08.04
23:52
[quote author=“Sax-o-matic”]Хахахаха - ей отдавна не се бях смял така, ама тази тема просто е трепач . Особено правописът от предпоследния пост.
ми хора много сори ако видите другите ми постове ще видите че не пиша така скапано но този пост го пуснах в 3.00 сутринта все пак ми се спеше майна още 1 път сори!
27.08.04
18:16
еи човек не искам да се заяждам, ама слагай там запетайки, кадето усетиш, че трябва да има;)
(споко и аз не сам много наясно ама се старая)
странна работа, че повечето майтапи са свързани с лежанката.
След 4-5 месеца тренировки отивам в залата на Боевски на националния стадион да я видя, току що я бяха открили, там всичко е супер, едни уреди едно чудо...
И гледам един си слага на лежанката някакаква тежест на лоста, ма само от едната страна на лоста, от другата нищо. И аз си викам “тук са баси профитата”, как вдигат тежест само от от едната страна... Ма после като видях изумлението на човека, като ми се прекатури лоста на една страна, ме хвана яко угризение че не съм се досетил, че просто човека е забравил да си сложи диска и от другата страна...
Какво да правиш - малко акъл да имаш ама да ти дойде навреме. Добре че освен уплаха не стана някоя контузия...
Ако избуташ лоста по-към средата и дисковете опрят куките изместваш центъра на тежеста и спокойно можеш да си сложиш първо от 1-та и после от другата страна :wink:
още една смешна ситуация, в която изпаднах тези дни, само че този път не в залата, а в аптеката. Купувах си значи трибестан /btw софарма са пуснали нова партида/ и аптекарката през цялото време ме гледаше с огромно съжаление, само дето не се разплака :D
Мен ми стана много странно, но като се прибрах в къщи и прочетох упътването ми стана ясно - трибестана се препоръчва срещу импотентност и срещу някаква болест която се казва “идиопатична олигоастенотератозооспермия”. Баси болестта, баси чудото, да не дава господ, ей! :D
Pars абе не са ли 25-30лв тоя Трибестан.. В аптеката където пазарувам, като ме видя лелката веднага се похвали, че има Трибестан... но за тези пари се чудя колко е удачна покупката...
26 лв май беше. Ми решил съм да го пробвам веднъж, досега не съм пил. Ако не ми хареса и хич не ми качи сила и маса, няма да си купувам повече :D .
[quote author=“Pars”]26 лв май беше. Ми решил съм да го пробвам веднъж, досега не съм пил. Ако не ми хареса и хич не ми качи сила и маса, няма да си купувам повече :D .
Аха :) Кажи как е било.. и ако си ползвал трибулус (в друга форма), и успееш да напрвиш някакво стравнение ще е добре :)
07.09.04
01:02
[quote author=“Pars”] трибестана се препоръчва срещу импотентност и срещу някаква болест която се казва “идиопатична олигоастенотератозооспермия”
Хм, Парс. И на мен ми стана мъчно за теб, човече. Ако си отвориш касичка за благодеяние ше пусна вътре две левчета....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Мерси Дзвер, много си мил :D , ама случката в аптеката е само смешка от миналото, а сега си имам нов проблем, за който твоите два лева няма да помогнат. :D
Работата е, че трибестанът се пие на 8 ч., така че единия прием ще трябва да ми е в офиса, а там си имам в стаята 5 колежки, дето са много любопитни и доста им сече пипето. Та не знам как ще се крия, какво ще правя, но ако ме разберат, че пия трибестан, иди обяснявай че е за мускули, а не за полова слабост. Ще ми излезе име та стой та гледай. :D Така, че стискай палци Дзвер да не ме хванат!
07.09.04
10:30
Парс, братко, ако нещо стане... Колежките те засекат, намажат покрай трибестана или квото и да е.
Знам една маза....
Ша ти помогна да са скриеш.
:D :lol: :D
Е все са надявах че и другите ше дадат по някоя стотинка и няма да останеш само с два лева :)
Аз пускам в купичката 2 кинта на по 5 стотинки ! Много ми стана жал братле. Pars бъди силен в този тежак момент.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pars къде са пуснали нова партида че при нас няма никъде :(
Бтв е със зелената опаковка надявам се ?
Благодаря на всички, които са с мен в този труден момент :D Друго нещо си е мъжката солидарност :D .
аптеката е в студентски град, бл.60, това е на кръстовището на зимния дворец, мисля че опаковката е зелена, но не съм сигурен защото е в къщи, а сега съм в офиса.
Хаха, вие сте станали свидетели на доста смешни ситуации. Залата, в която ходя е много нова и досега не съм виждал кой знае какво. Най-забавно обаче става като някой нов реши да пробва пътеката за бягане. Понеже е от тези, на които нагласяш скороста, има една щипка, която си закачаш за дрехата. Тя е вързана към машината и ако паднеш, то машината ще спре. Та, незнайно защо всички си мислят, че тази щипка всъщност мери пулс. Един път имаше някакви двама и единия реши да бяга. Първо извади другият край на това устройство, за което ви обяснявах. То всъщност е едно пластмасово кръгче. Човекът реши, че това трябва по някакъв начин да се сложи върху гърдите. Мисли 5 минути и го остави. После все щипката и реши да си я закачи за врата. :shock: Честно казано, тя доста силно хваща. Закачи си, и един изключително мощен вик прониза залата. Свали той щипката, и хоп за ухото. Същия вик отново прониза тишината. Накрая се отказа де. Аз щях да си изпусна дъмбелите като го чух как пищи.
Я из да ви напиша нещо може да се посмеете...
В залата на лежанката с обратен лег бяха наредени 2x20 и 2x10 от всяка страна на лоста.Тогава дойде един кльощав и разтовари всички дискове от едната страна.Съответно щангата се преобърна с невероятен трясък.След малко дойде шефът нахапал баничка и кат почна да му се кара...
На мен ми стана страшно смешно.Тоя ден трябваше да правя клек.Отидох на уреда за клек.Та на клека имеше една щанга с наредени дискове всичко към 120 кила.И к`во направих аз- разтоварих всички дискове от едната страна, щангата се обърна и изкърти тавана.След малко дойде шефът пак с баничка в уста и боза в ръка и пак почна да вика и да плюе баничка...
[quote author=“VULK”]
2nd edin pi4 pravi leg(negov poznat go pazi)Pi4a si byta i idva poslednoto povtorenie ama priqtelq my mn my pomaga i oniq my pravi zabelejka :D pri koeto se sly4va slednoto:pi4a deto pravi leg vika ostavi(demek ostavi 6tangata)pak oniq q pyska-sledva sblasak gardi 6tanga :D :D
Абе аз нещо много късно се обаждам в тая тема,ама аре карайте.
Вълк незнам къде тренираш и от кой град си обаче тази случка ми направи впечатление.Май си ме гледал токато съм правил упражнението,защото това ми се случи на мене.Един приател ми помагаше с тежеста и аз му се скарах да не ми помага толкоз много и той копелето пусна щангата върху мене.Чу се нещо от рода на “хгхгфдаач”
Не ме заболя много де.Тежеста не беше голяма :D :D :D :D
05.10.04
22:39
05.10.04
22:41
веднъж както си тренирам и гледам през прозореца некаф кон си галопира на ляво и дясно а отпред от ауди до мерцедес и тия като пъкнаха сичките и викат “вържи го тоя кон че го гръмнах бе ” :lol: и тои човечеца се притесни и го върза за какво да му убиват коня за глупости и един от сичките мурти се показва и вика “а така вържи го че и ти покрай коня ще отнесеш нещо ” и тоя като побегна забрай и кон и каруца и забрай даже каде живее :lol: :lol: :lol: