Победителите на Мечката

Темата е заключена.

09.10.04
14:56

Преди около 15мин. завърши Мечката , ако някой се интересува от победителите ето ги :
кат.до 70 - Стефан Стефанов
Кат. до 80 - Христомир Христов
кат.до 90 - Тошко Тодоров
кат. над 90 - Димитар Димитров
Абсолютен и носител на купа Мечката - Христомир Христов

09.10.04
16:32

Я даи още малко подробности за участниците и организацията .
по-здрави

09.10.04
18:19

Ами за участниците в кат. до 70 бяха 4 заслужено първи стана Стефан Стефанов. На другите не запомних именат , запомних само че 2 от момчетата са от София.
В кат.до80 бяха трима Х.Христов , Стоичо Кузманов и някакво момче от Варна. Христомир спечели заслужено беше в мн. добра форма , но не във върхова , явно нея си я пази за световното . Стоичо беше съшто много добре ама до Христомир стоеше по - малък . Стоичо това лято го бях  видял и ми се стори като извънземен , а тука беше загубил доста от обемите си . Атертия участник беше деалеч зад двамата.
Кат. 90 - трима участници -Тошко Тодоров , Орлин Стоянов и Георги Карамишев . Първи стана Тошко заслужено стоеше голям и релефен . Втори О.Стоянов , който май не беше в в най добрата си форма . Трети
Г.Карамишев беше достс добре , ама той и е доста висок и стои някак си по малък ото останалите.
Кат. 90+ - четирима: Димитар Димитров , Красимир Илов , Красимир Сарафов и Илиян Аврамов . Категоична победа на Митко Димитров .
Втори Красимир Илов беше доста добре , но доста по малъкот първия >Трети К.Сарафов Не показа ништо особено въпреки , че и него го бях видял лятото супер огромен. четвърти стана Илиян Аврамов
За организацията според мен беше прилична .
А ! Замалко да забравя пред залата даваха безплатен протеин :D :D
Моля да ме извините , ако някаде сам объркал имената на участниците или сам  написал , някоя глупост.

09.10.04
21:14

.... :) е то христомир са очакваше да е абсолютен, и все пак колко точно протеин са давали  :shock:

09.10.04
22:36

Абе протеина беше малко , ама качествен на  Scitec. :twisted:

26.12.04
01:53

Момчето от Варна е Харалампи! Знам го

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1