KAKVO OSHTE DA ZNAEM ZA EDNA SISITEMA S OMNADREN I BIONBOL

Темата е заключена.
FA

05.10.04
13:59

imam vaprosi kam po-znae6tite otnosno tazi sistema kogato priemam tezi steroidi znaem za aromatizaciqta.tq moje da se namali s preparata “krizin”
za kogoto ima statiq vav saita no ima li nqkoi po-dostapen preparat s koito moje da ima sa6tiq efekt i da e dostapen za6toto medikament koito ne e kupen ot aptekata e 90% mente.a da i drugiq mi vapros e po vreme na cikava kakvi medikamenti trqbva da se vzimat za predpazvane na 4erniq drob ili te se vzemat sled cikala za da “iz4istish” kakto kazvat pove4eto.Cikala koito 6te pravq 6te bade s 30-35 mlg bionabol i na 5 dni po ampula omnadren kato vseki den priema na beltachini e mnogo visok nad 100 gr. a az sam 85 kg.dori ako mojete daite mi dreugi saveti za sled cikala i kak da go spra za vodata kaqto 6te zadarja i dr.o4akvam va6ite otgovori

Пиши на кирилица бе химик!
vanisher

09.10.04
16:37

Пич, аз за висок прием на белтъчини смятам нещо от рода на 250 - 350гр на ден! Със 100-150 гр белтък на ден, няма смисъл да зимаш химия!
Пък иначе за ароматизацията си земи провирон и/или нолвадекс и/или кломид (има и други възможности, ама тези са предостатъчни)!
За черния дроб може карзил и лиф52, но има доста други опции (не толкова популярни)!

09.10.04
20:54

Еми виж сега моито мнение относно протекторите за черния дроб по точно за карзила е да си го пиеш и по време на цикъла защото е билка и само може да ти е от полза пък и не вярвам че ще ти оскъпи кои знае клко цикъла АЙДЕ ЖИВ И ЗДРАВ  :)

09.10.04
21:07

Пий яко Liv.52

14.10.04
23:54

Predi okolo polovin godina vziva boinaboli napiramida za edin mesec i togava zapochnaha da me boliat bubrecite.Loshoto e che bolkata oshte ne spira a ne moga da se nakania da otida na lekar.Kakvo moga da vzimam za tova?

15.10.04
00:13

[quote author=“vanisher”]Пий яко Liv.52

Аз препоръчвам едно Д-токс ,но е скъпо яко ,но е 1000000 пъти по-дубро от лиф 52 !!!
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1