Креатин и Глутамин На P&B Labs

05.09.06
14:44

Интересува ме какво е мнението ви за креатина и глутамин на P&b Labs.
Благодаря ви предварително  :D

05.09.06
15:04

Български боклуци :!:

05.09.06
18:48

по добре дай повече пари но да си сигорен че ще има резултат ...>> OPTIMUM <<

08.09.06
18:39

Явно никой няма добро нение за тази фирма  :roll:
Мерси за мненията все пак  :D

12.09.06
12:41

P & B = пародия & боклуци :lol:

FZ

12.09.06
13:56

[quote author=“dimobg”]P & B = пародия & боклуци :lol:

Ти пил ли си нещо от тая фирма .  :?: :wink:

21.09.06
11:43

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“dimobg”]P & B = пародия & боклуци :lol:

Не съм и нямам намерение да го правя. Просто тук няма контрол. Видя ли в черния хляб какво слагат? А знаеш ли  в белия какво има, а как избелват сиренето знаеш ли? Да не говорим за колбасите. Какво очакваш за тия прахове?
Отдавна не приемам нищо БГ. Всичко е еднакво. Обаче, иди на пиротска да чуеш легенди за JK :). А ти пил ли си?

21.09.06
23:55

Аз съм ги пробвал и имаше ефект според мен не са лоши за парите си, е не може да се сравняват с OPTIMUM но и парите са им наполовина

22.09.06
00:10

[quote author=“dimobg”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“dimobg”]P & B = пародия & боклуци :lol:

Не съм и нямам намерение да го правя. Просто тук няма контрол. Видя ли в черния хляб какво слагат? А знаеш ли  в белия какво има, а как избелват сиренето знаеш ли? Да не говорим за колбасите. Какво очакваш за тия прахове?
Отдавна не приемам нищо БГ. Всичко е еднакво. Обаче, иди на пиротска да чуеш легенди за JK :). А ти пил ли си?

Ама то сиренето си е бяло,защо да го избелват  :?:  :twisted:

RO

23.09.06
10:50

пил съм техни протеини, не ми допаднаха много

07.07.09
11:25

Креатина е добър дет съм го пил.От този на Оптимум и на Уидър ме фаща яка алергия.Всеки различно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1