Супи

30.01.06
16:09

Искам да питам тези,които имат информация за супата. Става дума за пилешката(пуешката) и рибята супа...Могат ли да се консумират,какво съдържат,щото нали супата-вода,моркови,домати,сол,пиле...Който може да даде мнение  :o

SP

30.01.06
16:14

[quote author=“kaliksto”]Искам да питам тези,които имат информация за супата. Става дума за пилешката(пуешката) и рибята супа...Могат ли да се консумират,какво съдържат,щото нали супата-вода,моркови,домати,сол,пиле...Който може да даде мнение  :o

Виж сега всеки прави супата различно... премери колко от какво се слага в супата, която мама или баба прави и си сметни. :wink:

30.01.06
16:22

Точно там беше въпроса,аз ако знаех кво слагат у супата,нямаше да питам... :(  За това попитах ако някой знае,да каже-например в теа готовите супи дето предлагат по магазините,също ще послужи за ориентир...Е в краен случчай ще седна некой път до некоа баба  и ше следя кво слага в супата  :wink:

MA

31.01.06
16:06

Извинявам се че се намесвам,но и аз съм заинтересована от това какво съдъжат супите,само пържоли,яйца,мляко и плодове/зеленчуци ям...Много ще съм благодарна ако някой има някаква информация

MA

31.01.06
16:07

Извинявам се че се намесвам,но и аз съм заинтересована от това какво съдъжат супите,само пържоли,яйца,мляко и плодове/зеленчуци ям...Много ще съм благодарна ако някой има някаква информация

31.01.06
17:01

ами да кажем ..... питах насам натам и ми казаха, че в една пилешка супа (нормална) се слагат-зеленчуци(моркови и домат), пиле, вода(не знам тая вода преварената полезна ли е) и подправки(сол) и тва е... та аз не виждам нищо което да не може да се консумира например при НВД....

EN

31.01.06
17:33

едно изказване на Недик: “За да изгориш(преработиш) една супа ти трябва цял АЕЦ”!!!

31.01.06
18:14

[quote author=“MarTina”]Извинявам се че се намесвам,но и аз съм заинтересована от това какво съдъжат супите,само пържоли,яйца,мляко и плодове/зеленчуци ям...Много ще съм благодарна ако някой има някаква информация

Ем супите съдържат каквото им сложиш:) съмнявам се да могат да се сложат под общ знаменател всички супи! Сега като си на НВД много ясно  че няма да наблегнеш на белия ориз фидето картофите в супата ами на зеленчуците и месу-аз лично обожавам супа с една нарязана на ситно пилешка паржола вътре (естествено че ако ти си я правиш иначе стискаш д*пе и се молиш да не са прекалили с нещо)

31.01.06
18:24

Нарязвате каквито зеленчуци се сетите в тенджера с вода (ако сте на НВД и си набавяте въглехидратите от дугаде може и картофи да не слагате), пилешка пържола ( може и 2),малко зехтин, подправки и варите докато всичко е добре готово. По желание може да се застрои с белтъци и мляко. Какво трудно има за изгаряне в тази супа?

P.S. Май на тоя пост не му е тука мястото, ще го копирам в раздел рецепти кадети и е мястото :)

DJ

01.02.06
01:57

спецялно за пилешката супа е задалжително застроика ,в супите се използва повече мазнина ,подправки които дразнят стомаха, изатпва неса за предпочитане от повечето спортувашти, за трудното изгаряне и аз несам сагласен

02.03.06
13:16

аз си правя супата като използвам зехтин морков малко картофки чубрица и застройка от една лъжичка кисело мляко ,една лъжичка брашно и един жълтък при положение че я приемеш до обяд и си калориините норми ,не виждам проблем

AL

02.03.06
17:13

яж си супичка каликсто няма да сгрешиш

21.09.06
12:59

Някой наясно ли е с хранителното съдържание на супите? По специално на шкембе чорба, агнешка и пилешка?
Явно трябва да си забавя метаболизма по някакъв начин и едно шкембе за закуска ми се струва добра идея  :twisted:  Който е от Варна няма начин да не е ходил на “Гюрлата” и знае за какво става въпрос ;)

21.09.06
14:55

имайте предвид, 4е в класи4еската пилешка супа се слагат и картофи, и фиде или ориз, а пък по заведенията няма да се у4удя ако наливат и олио - тва май не е ок
ина4е, ако си я правиш сам, мисля, 4е е супер супата - знаеш какво слагаш, в какво коли4ество и т.н.
оба4е ми се върти из главата някъде бях 4ела из НВД сайтовете, 4е супа с месо не е ок избор. добре било зелен4укова супа като гарнитура на месо

21.09.06
20:23

[quote author=“cran-berry”]......  из НВД сайтовете, 4е супа с месо не е ок избор......

Тук изобщо не става въпрос за НВД, а за ВВМД (Високо Въглехидратна Мазнинна Диета). Целта е качване на килограми а не сваляне, пък и аз явно имам вграден fat burner ;)

21.09.06
21:29

ВМНВД се ползва и за сваляне на кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1