Комбинация?

22.09.06
20:57

Какво ще кажете за следното.
От 1 октомври започвам да пия креатин монохидрат + трибестан,
в продължение на 1 месец, следователно от 1 ноември започвам да пия суроватъчен протеин 100% белтък + глутамин
още един месец до 1 декември.
След това правя 1 месец без добавки до 1 януари.
След това от януари до 1 март ще ги повторя, след това 1 месец без добавки до 30 март.
И от 1 април до юни/юли се чистя,
и на Август започвам с поддържане на теглото за месец,
и след това септември ще направя почивка за около 1 месец, и от октомври започвам всичко отначало, без добавки,
ако съм доволен от резултата де.. ако несам сигорно пак по същия начин ( ако го удобрите ).

На ден ям по 6/7 пъти, 2/3 литра вода/ + 1 литър мляко.
Години - 16, ръст 170/1/ кг - 70/ стаж от 7 месеца сериозно , отделно имам още стаж, но не го броя, защото бях несериозен.

Е какво ще кажете по въпроса ми ?

EM

22.09.06
22:04

не знам какъв ти е въпросът, но по това което си написал мнението ми е:
- протеина го вземаш през цялото време, още от сега, защото ще ти трябва и за трупането и за чистенето и за подържане на теглото, знам че е въпрос на финанси, но го ограничи до 2 приема в трен ден-сутрин след събуждане и след трен, и един в почивен ден - само сутрин.
- глутамина е много хубав продукт, ако е качествен, но сам по себе си няма да го усетиш, затова го вземаи заедно с креатина, евентуално и таурин месец-месец и половина
- и трибестана на 16 години няма да ти върши работа, дето ще си даваш парите си купи протеин или храна

22.09.06
22:09

Таурин и Трибестан,
2 различни продукта ли са?
казаха ми че ако зимам заедно креатин + трибестан ще ми подейства много добре,
не ми споменаха нищо за възраста.

п.п. въпроса ми е дали ще има ефект ако направя този цикъл.. дали само ще си дам парите на вятъра?
п.п.п или да изключа трибестана, и да пия само креатин + глутамин + протеин, но деда знам казаха, че с трибестана
ще стане по бързо качването и .. деа знам дайте съвет?

24.09.06
12:08

Трибестана е хубаво нещо, но наистина, на 16 няма да видиш много полза, защото твоето собствено производство на тестостерон е достатъчно високо. Таурин и трибестан са два съвсем различни продукта. Таурина е аминокиселина, една от основните в мускулните клетки, силен стимулант и антикатаболик. Повишава силата, издържливостта. Не случайно се слага в енергийните напитки.

24.09.06
12:47

мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1