20.09.06
20:15
140-50 грама протейн JC Ultra Whey ( 150 гр. разделени на 2 приема)
10грама креатин JC монохидрат Black Label ( 2х5гр.)
3 ампули б12 седмично ( вече 2ра седмица почвам )
15 таблетки бирена мая ( на 3х5 )
Мисля да купя и Фолиева кислина.
От Б12-ките и бирената мая праскам да ям , ям каквото дойде
2 таблетки Цинк.
За сега усещам само сила и само 1 кило съм качил за 1 седмица...:(
Същи искам да попитам за анимал стаковете .... ?
ЕКТОМОРФ( незнам така ли се казваше човек с бърз метаболизам ) много , много трудно качвам... , но за сега всичко е чисто :)
Същата система мисля да я напрвя с лека химия ( омнадрен ) март месец отново :idea: тогава гаранция ще влезе всичко на 100% :) :twisted:
Кажете какво да добавя или да променя ?
20.09.06
23:22
150гр протеин - ааа ти не се ли храниш!? :shock:
[quote author=“Sportex”]150гр протеин - ааа ти не се ли храниш!? :shock:
150 грама разделени на 2 приема !
храня се по 4 пъти на ден , не смятам за ядене това че ям и постояно много сладко
[quote author=“KLEKNALIQ”]омнадрен лека химия :shock: Я кайи някоя по-сериозна тогава?
неискам да спамим тук апак и е забранено.... ако искаш ще ти кажа на ЛС :) :) :)
Дайте идеи какво още да включа ?
21.09.06
20:29
atanazov - как 75 грама протеин на пудра на един прием. :shock:
Повече от 50гр намя смисъл.
Все пак колко тежиш. Ако си над 110-120 може и да има иначе не.
21.09.06
20:31
има той е на зоб :D
21.09.06
21:47
[quote author=“SeLeCt”]има той е на зоб :D
150gr. протеин по добре на 3 части отколкото на 2. 75гр. и за зоб половината в кенефа.
21.09.06
22:21
[quote author=“atanazov”]Sportex, кажи за стаковте ?
тука ме няма. Нито съм чел за тя, нито съм ползвал. има мисля, че теми за тях. Успех. И се замисли за разпределението на протеина особено сега като не пиеш стероиди.
И аз мисля че е по-добре да го разделиш на 3 приема по 50г иначе само го хабиш
22.09.06
12:36
Приемът на повече от 30/според други изследвания 40/ гр протеин на еднократен прием е излишен, тъй като количеството отгоре не се усвоява. Щом си биеш б12, фолиевата киселина е важна и трябва да си вземеш. От колко гами са ти ампулите б12?
Килограм на седмица не е никак малко, ако питаш мен :lol: . А за омнадрена...няма да коментираме, че ще ти заключат темата.
Анимал стаковете лично за мен са твърде прехвалени продукти със спорен ефект. Не че няма такъв, особено при добро хране, но излиза много скъпо, а за тези пари може нещо по-добро да се направи. За нещата от анимал серията има много теми във форума, потърси.
[quote author=“atanazov”][quote author=“SeLeCt”]има той е на зоб :D
пръскам пръскам ! :) Ха Ха Ха
Пръскай батко,пръскай,то и ти ще свършиш като Гришата(бог да го прости)
23.09.06
10:45
Организма си има определни граници и по 100 грама да взимаш на прием ще усвоиш най- много 40-50 , колкото за б 12 въобще няма да го усвоиш дори и да е с фолиева. С две думи няма смисъл от него, казвам ти го от опит с него и то не с малки количества , от големите ампули съм взимал.
Купих и фолиева кажете как се пие ?
Сега 3тата седмица мисля да редувам Б12 , Б12 комплекс , Б12 и така... да набия 4 ампули... и да пръсна тотално :twisted:
Също така почнах да пия протеина по 45-50 грама на 3 пъти, че на които му кажех че го пия по 75 грама и ме гледаше лошо :idea:
23.09.06
14:50
ми да.....
по 75 гр ще пръснеш кенефа...
[quote author=“RAWliFtinG”]ми да.....
по 75 гр ще пръснеш кенефа...
абе нищо ми нямаше... пък и за 54лв 2 кила протеин какво да го пазя...
Гледахме едни ампули 22ампули забравих цената ама е солена Arginin Stimulator и вътре пише нещо и за Хормон на разтежа, надуха ми ушите че имало голям ефект от тези ампули ( АМПУЛИТЕ СЕ ПИЯТ НЕ СЕ БИЯТ...) някои да се сеща за какво говоря и стават ли за нещо ?
на Балканфарма са мисля...