17.09.06
22:47
Наскоро гледах рекламата на този уред. Той се казва Abswing 2. Това,което ме кара да вярвам,че рекламираните резултати са автентични и реалистични е,че за разлика от други продукти,с които свалянето на корема става чрез потене,лентички,колани и други подобни глупости,тук свалянето става единствено чрез упражнения. Уредът стягал горните и долни коремни мускули. Въпросът ми е има ли хора оттук,които го имат,защото аз мисля да си го взема като събера още малко пари
17.09.06
23:04
Ако си ходиш редовно на фитнес и си имаш правилна диета не ти трябват толкова скъпи уреди.
Зарежи..умряла работа. :)
Упражнението, което може да замести този уред, поне според мен е -> вдигане на краката от лег, като то е по-тежко от т’ва на абсуинг. :)
Ако не можеш да направиш коремни преси, може и да има смисъл от този уред, ама иначе....не бих казал.
18.09.06
10:51
хаха приятелю незнам какво въздеиствие учакваш от тази “машинка” , обаче по добре си прави коремни преси у вас и ти гарантирам 100%-тово деиствие туй е поредната простотия за по лесно правене на коремни преси , аз не бих дал никви пари за такова нещо ама ти си знаеш най-добре ... според мен само диета за сваляне на излишните килограми и коремни преси за корема
По-здрави!
18.09.06
16:59
И аз започвам да мисля,че закупуването му е безмислено. Засега правя коремни преси от почти седмица. По-натам ще почна и диета,защото те само стягат мускулите,но не махат мазнините отгоре и голям ефект няма да има от тях без диета
Немога да си обясня наивността на някои хора (нищо лично, по принцип) Как си купуват разни такива “чудни” уреди, рекламирани от хора на които им се плаща за това и много добре са наясно, че “това тяло” (от определена реклама) не е направено с този “чуден” уред.
В залата в която ходя има същия боклук... От време на време някоя пълна дама се престрашава да го използва... смех...
Е..смех, ама като се замислиш...- една дебела дама, надали би могла да прави коремни преси.
Иначе за абсурдността на рекламите и за ..цялостното въздействие от уреда - е те т’ва е смях. Чудя се, защо още никой не ги е резнал за подвеждаща реклама. :roll:
[quote author=“NRG52”]Е..смех, ама като се замислиш...- една дебела дама, надали би могла да прави коремни преси.
Иначе за абсурдността на рекламите и за ..цялостното въздействие от уреда - е те т’ва е смях. Чудя се, защо още никой не ги е резнал за подвеждаща реклама. :roll:
Смеха е не, че немогат, а защото си вярват че само с този уред ще отслабнат. А още като излязат от залата муцат банички като невидели
Защото си плащат... Нали се сещаш, че който плаща той поръчва музиката.
P.S.5 Бири и Slayer да свири :wink:
18.09.06
17:57
Приятел гарантирам ти за около 2 3 месеца на ден ако си правиш коремните преси дори да не ходиш на фитнес по 100-110 кат си праиш големи почифки гарантирам ти че ще махниш мазнини и всичко а и корема би трябвало да се стегне . Така мисля аз щото аз правя коремни от доста време има голям ефект
18.09.06
19:21
Мерси за окуражаването,приятел. Аз защото съм начинаещ и ги правя от почти седмица,в момента съм на 50 на ден. Но след 1-2 седмици ще ги вдигна на 100 и мисля да ги правя всеки ден по 100-150 до пролетта другата година. Дано дотогава да има ефект и да се стегне и да се махнат мазнините отгоре
19.09.06
09:15
И аз съм така все още не ходя на фитнес и аз 1 2 месеца тряя прая таквиз :lol:
Мерси за окуражаването,приятел. Аз защото съм начинаещ и ги правя от почти седмица,в момента съм на 50 на ден. Но след 1-2 седмици ще ги вдигна на 100 и мисля да ги правя всеки ден по 100-150 до пролетта другата година. Дано дотогава да има ефект и да се стегне и да се махнат мазнините отгоре
Не си забравил най-важното, нали :?: - Диетата :wink:
Тея уреди които рекламират по телевизията са за мурзеливи хора, които да се хвалят, че праят нещо, защото са напраени да не те натоварват, да не се потиш и въобще да е всичко по най-лесния начин. Тоя уред като го гледам мога да направя 500 преси, само с изместване на тежеста от едната страна на другата без да изпитам някакво натоватване :) А тея които ги рекламират едва ли ги ползват и висят в залите с години. За тея пари си вземи дъска.
[quote author=“Kevin_Kostner”]Наскоро гледах рекламата на този уред. Той се казва Abswing 2. Това,което ме кара да вярвам,че рекламираните резултати са автентични и реалистични е,че за разлика от други продукти,с които свалянето на корема става чрез потене,лентички,колани и други подобни глупости,тук свалянето става единствено чрез упражнения. Уредът стягал горните и долни коремни мускули. Въпросът ми е има ли хора оттук,които го имат,защото аз мисля да си го взема като събера още малко пари
тоя уред го има в една зала и освен да си праиш п**** с него за друго не става .... просто е много загубен !!!! пари на вятъра ако искаш уред си купи лежанка :wink:
Вдигана на краката напред и молитва ще сръвшат 100 пъти по добра работа :wink: