Диета по време на даскало!

23.09.06
18:53

Да попитам каква диета да правя при положение че сутрин от 7 и 30 до 1 съм на даскало :)
Ако може някои да ми каже ще съм му мн благодарен :)

SA

23.09.06
19:50

е какво толкова хапваш сутрин преди даскало и след даскало и после вечеряш това са ти три хранения можеш и четири да си ги направиш

23.09.06
23:23

Може ли да ми кажете какво да ям ;)
Ако ми кажете ще съм мн благодарен :)

П.С. Не искам някави сложни диети от рода на 54 гр. овесени ядки 73 гр. извара защото ми е мн трудно да ги спазвам.
Моля за някоя по простичка :)

Благодаря Ви предварително

24.09.06
01:13

еми сутрин ставаш алко по-рано и си прайш закуска, или си я подготвяш от ве4ерта
за около 10-11ч си вземаш шепа (около 50тина грама) сурови ядки и после след даскало обядваш, лесна работа
ама на мен ми е мъка, като по цял ден съм на работа и понякога и 4итава обедна по4ивка нямам да хапна нещо нормално. да не говорим, 4е като имам обедна, не е ясно къде в района има нещо разли4но от пици на пар4е и дънкин донът’с, но тва е една друга тема, оправям се някак

DI

24.09.06
16:30

Вечер си правиш закуската и една закуска за училище (месо или неква салата, в Фантастико има готови и не са скъпи и много лесно се носят).  След даскало се пребираш, правиш едно юнашко ядене отиваш да тренираш, след тренировка пак хапваш и така.

24.09.06
17:26

БРАААААВООО
във фантастико?
дааа
руска салата, с майонеза
картофена салата
бобена салата
консерванти даааааа
здравословно хранене

забравяш фантастико и избягваш да ядеш неща, в които не знаеш кво има, поне до колкото ти е възможно, щото ся нали доматите от пазара не знаеш как са ги отглеждали и с кво са ги торили

24.09.06
18:59

Зимаш си протеинови барчета малко е скъпо но в училище няма какво друго.

DI

25.09.06
00:28

[quote author=“cran-berry”]БРАААААВООО
във фантастико?
дааа
руска салата, с майонеза
картофена салата
бобена салата
консерванти даааааа
здравословно хранене

забравяш фантастико и избягваш да ядеш неща, в които не знаеш кво има, поне до колкото ти е възможно, щото ся нали доматите от пазара не знаеш как са ги отглеждали и с кво са ги торили

Хаха.. приятелю кой ти говори за руска салата или снежанка!! Има салати само с ориз и зеленчуци и много различни видове и на опаковката си пише какво садържа, другия път по добре провери а не се изказвай неподготвен, защото човека може да се обърка.

25.09.06
07:10

ok ok
яжте си ги готовите салати
замсли се колко струват и оттам извода с кви боклуци са пълни

JI

25.09.06
16:06

аз си нося протеин с банан и 200 пиле 100 ориз
в даскало ...
сутрин преди даскало пак ям ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1