04.05.06
00:27
Видях една рецепта такава за палачинки...и въпросът ми е дали може да се използва и при други рецепти...кексове примерно и др...?
Може,както си поискаш,вероятно ще бъдат доста рохкави,но ти едва ли ще ги пращаш на изложение,така че.
Аз пък мисля, че нищо няма да стане. Палачинки означава, че ще ги риготвяш при висока температура, а ако се зачетеш на всички кутии от протеини пише да не се загряват. Може би ще се денатурират аминокиселините и ще минат в неактивната Д-форма.
Aз съм пробвал с ОН Ягода, стават що годе ама прекалено сладки бяха, не ми харесаха.Определено при термичната обработка все нещо става с белтъчините, но какво ....
09.09.06
01:32
#4
коагулират
Изобщо протеина на прах не може да замести брашно. Различен хим съставм оттук различни физични качество.
12.09.06
19:39
#6
извинете, ама какво е ОН?? :oops:
13.09.06
13:44
#7
може и по малко ленено семе
вие мъжете мн не го тачите, ама все пак... като идейка