22.09.06
22:43
Много моля за помощ!Вече месец и нещо тренирам,ям яко,а съм качил само 2кг.Мисля да започна да пия някакви протеини...та ако може да ми кажете някакви,кога да ги пия и в какво количество.И бих искал да ми дадете нещо по-евтино. 10x
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:13.
22.09.06
23:05
[quote author=“KoBe_08”]Много моля за помощ!Вече месец и нещо тренирам,ям яко,а съм качил само 2кг.Мисля да започна да пия някакви протеини...та ако може да ми кажете някакви,кога да ги пия и в какво количество.И бих искал да ми дадете нещо по-евтино. 10x
ТИ колко искаш да качиш за има няма 2 месеца 10 кила ли. То даже не е хубаво да се качва много бързо.
22.09.06
23:12
Два килограма са съвсем нормално за месец. От евтини неща няма смисъл.
[quote author=“tuocs”][quote author=“KoBe_08”]Много моля за помощ!Вече месец и нещо тренирам,ям яко,а съм качил само 2кг.Мисля да започна да пия някакви протеини...та ако може да ми кажете някакви,кога да ги пия и в какво количество.И бих искал да ми дадете нещо по-евтино. 10x
ТИ колко искаш да качиш за има няма 2 месеца 10 кила ли. То даже не е хубаво да се качва много бързо.
много вярно!!!! а с тия добавки изчакай малко ..... тва 2 кила си е супер я го сметни такаа за година колко ше качиш :)
23.09.06
00:55
[quote author=“boxerg”]Два килограма са съвсем нормално за месец. От евтини неща няма смисъл.
2-3 кила за един месец са супер. Иначе ти колко искаш да качиш 20-30 ли? ХАХАХАХА :) :D :wink:
23.09.06
10:28
ти пак кат си качил два е супер, някой и за 3 месеца не могат да ги качват толкова
10x.A az si misleh 4e akto qm tolko mn 6e ka4a 5 kila za 1 mesec :lol:
Петко К - Следващите постове на латиница се трият директно.
28.09.06
12:57
Ами не е лошо да взимаш некое гейнерче, но тия 2 кила сигурен ли си, че е мускулна маса, а не мазнини?
[quote author=“KoBe_08”]10x.A az si misleh 4e akto qm tolko mn 6e ka4a 5 kila za 1 mesec :lol:
Не сънувай буден :D
29.09.06
00:29
Всъщност може и да качи 5-6 кила, но 70-80%%мазнини!! Но ние се опитваме да качваме колкото е възможно само чиста маса. Ако ти е целта качването ти предлагам всеки ден по 1 кг. боза!! Аз миналата зима исках да качвам маса и доста познатата боза (колкото и банално).. та и зимата станах ебаси прасето!! Обаче мазнините изчистих бързо и имах ефект 2 см на ръката бех качил. Все пак мисля, че повечето от нас са минали по пътя с бозата.. хах такаче ако искаш го пробвай!!