26.09.06
18:34
здр.ся тренирам от около 9 месеца на 15г сам 182 висок 80кг тежа.
проблема е слядния сичко добре ми са оформя освен гардите точно в зърното има мазнина и ми овисва и хем малко са мо оформяни гардите хем много грозно стои ся сам решил да дигам кг до 90 и ако не са стегне зърното ще мина на диета и ще сваля всички маззнини някаде до 65-70кг ще слезна а някой да имал такъв проблем и да го е решил?плс помогнете ми :( :?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:14.
26.09.06
19:05
представа си нямаш какво говориш бе пич... ако качиш до 90 мислиш ли че ще се стегне?ти ще качиш повече мазно а не мускул.и как ше свалиш всичките мазнини до 65-70 кила ама много ми е интерестно и искам да ми споделиш
ми батка чрез диети ще сваля и чрез храна ще качвам мога даса ваздаржам да не ям и така ще сваля но като кача ще натрупам повече мазнини значи да не качвам а да почна да сa изчистя тва ли ми предполагаш?
26.09.06
19:38
попай слушай баце точно колкот тебе съм на ръст ама съм 70 кила.80 са ти мн!Камо ли 90!Имах същия проблем като тебе това е от пубертета!не се притеснявай в гърдите ти има И ЖЛЕЗИ!предлагам ти да свалиш до 70 кг и да не мърдаш поече!Спазвай диета но имай в предвид че диетата нема да направи гърдите ти релефни ще помогне но няма да ги оформи!За гърди прави флайс и лежанка(лег и Полулег)
Само имай търпение резултатите не зъкасняват!
26.09.06
19:41
явно не знаеш какво значи “диета”...
изчисти се щом знаеш как после качи щом и там знаеш как твоя работа
[quote author=“Loc_Dog”]попай слушай баце точно колкот тебе съм на ръст ама съм 70 кила.80 са ти мн!Камо ли 90!Имах същия проблем като тебе това е от пубертета!не се притеснявай в гърдите ти има И ЖЛЕЗИ!предлагам ти да свалиш до 70 кг и да не мърдаш поече!Спазвай диета но имай в предвид че диетата нема да направи гърдите ти релефни ще помогне но няма да ги оформи!За гърди прави флайс и лежанка(лег и Полулег)
Само имай търпение резултатите не зъкасняват!
Напротив точно обратното...
Диетата и само диетата прави релефа...
А упражненията се използват за дооформяне.
а иначе когато ми е студено зърното са прибира и стои много добре а когато е топло излиза на винка и много грозно стои що е така?
28.09.06
12:50
Хах.. Вие май неразбрахте какво каза момчето, той казва да започне да вдига по 90 кила от ЛЕГ!! Ми аз бих ти предложил първо да изчистиш, найстина това е проблем, но не неразрешим. Мазнините от гърдите ще ти се махнат само с диета, но незабравяй, че неможе само от там да ги свалиш, щом имаш там и на други места имаш, такаче.. Направи си един хранителен режим и ще се оправиш. Успех!