10.10.04
21:09
Кажете добри ли са тези протеини горе-долу и дали с тях има шанс да кача някакви мазнини (което не желая естествено)?
10.10.04
21:25
Протеин на мазнина не става. В липиди може да се преобразуват само въглехидратите или да се наслоят приетите мазнини.
Фирмата не ми е позната сама по себе си.
Но мазнини можеш да качиш въз основа на начина ти на живот и на това, какво друго като вълехидрати например има в протеина. Теоретично колкото е по - малък дела на другите примеси освен чистия протеин в суплемента, по - малка е вероятността да натрупаш мазнини.
Вече доколко е добра фирмата и доколко може да се разчита на нейните продукти други ще ти отговорят.
Това Mass не е фирма а продукт. Друг е въпроса, за какво точно говори, дали за: SuperMass (Biogame), дали за Super Mega Mass (Weider), дали за Gain Mass, дали за Solid Mass(Sports One) и т.н... и т.н..
Да не говорим, че повечето продукти които съдържат в себе си думичката “Mass” са гейнъри... Така, че ако не го използваш адекватно.. ДА може и да натрупаш мазнини...
гррр абе хора....
и един приятел кат ми каже, че пие протеин...аз викам каква марка е . И той ми вика, че е на WHEY :)
А друг казва, че си е купил на супер известна фирма. ФИрмата се казва “WPC”
...
11.10.04
01:26
Еми най доброто, което можем да направим за човека, особено в случай че го е купил тоя Мас :lol: , е да каже колко белтъчини(протеин) и колко въглехидрати пише че съдържа протеина, и по възможност да опише какви са въглехидратите, ако са описани по опаковката.
Ако не го е купил, да върви в магазина да пита на коя фирма е протеина и после да се върне да каже :)
Действаш ли, Sido ?
11.10.04
18:58
:)
11.10.04
19:05
#bb-team, но канала е неофициален.
11.10.04
20:56
Не ми е позната фирмата, но пробвай с продукт с по - малко въглехидрати(повече белтъчини). А останалото до 100% какво е ? Мазнини?