28.09.06
20:37
Начи чувал сам за някакв си ДЕВА крем против стрии искам да попитам дали ги заличава напално или само помага по барзо да избелеят ??
28.09.06
20:41
Това е сигурно 10та тема за тоя крем. Помага да. Но трябва да знаеш, че стриите не изчезват напълно никога.
28.09.06
20:50
[quote author=“boxerg”]Това е сигурно 10та тема за тоя крем. Помага да. Но трябва да знаеш, че стриите не изчезват напълно никога.
Значи, стриите след появата има се заличават само оперативно.Никакьв крем няма да ти помогне.С времето що поизбледнеят.
П.П. Оф, то да беше 10-та :x
28.09.06
20:59
Ами питам бе вие сее1 сам напраил някакво престапление :) ама личат ли се мн стриите след като избелеят ??
28.09.06
21:00
Всеки тип кожа е различен. Не си личат чак толко при повечето случаи.
28.09.06
21:02
Е важното е да си ГОЛЯМ, какво ме интересува, че ще имам стрии !
П.П. е ако ми излязат няма да ми е приятно. :oops:
абе не качвай много килограми и няма да имаш личат си пак
Аз се мажа с крем “здраве” за профилактика 8)
28.09.06
23:10
ако вида че ми излизат ще пробвам и аз да се мажа с някакав крем ! пак дано крема помогне нещо и да излезат по малко
28.09.06
23:31
Някой беше казал да не се кьпеш преди тренировка, ако имаш този навик. Изглежда логично.
Веднъж появят ли се никога няма да ти изчезнат напълно,квито и кремове да използваш после :cry:.Този крем само ги прави по-светли и неличът толкова,но пак си ги има.Не качвай драстично по-много кг за кратко време.
29.09.06
10:07
ок
Взеизвестно е че стрии появят ли се веднъж премахване няма но аз като навлезнах в побертете пораснах мн бързо и имах страшно много при това доста цветни и голями по гърба в момента няма дори и следа от тях заличили са се напълно само малко релеф са оставили ;)
хаха по бицепса обаче нямам 2 кв. мм. без стрия :)
29.09.06
19:52
[quote author=”^MaD^”]Взеизвестно е че стрии появят ли се веднъж премахване няма но аз като навлезнах в побертете пораснах мн бързо и имах страшно много при това доста цветни и голями по гърба в момента няма дори и следа от тях заличили са се напълно само малко релеф са оставили ;)
хаха по бицепса обаче нямам 2 кв. мм. без стрия :)
и аз като раиран съм на бицепса и горната част на гърба най в края ... дето се слива гръпзадно рамо точно отдолу направооо яко зебра хахаха ..
29.09.06
23:01
Е начи има някаква вероятност да неси личат мн щото аз видях на един дебелак корема и се уплаших викам си на мен ако ми излезе такова нещо и ще се грамна ! и се пак предпочитам да се мажа с някакв крем профилактично :)