22.02.04
22:01
Zna4i obmislqm eventualen cikul s winstrol i mi trqbvat suveti… edin priqtel koito e treniral dosta vreme i e vzimal podobni preparati mi kazva 4e trqbva da se vzima s Naposin ili Bianabol za da ima dobur efekt… problema e 4e tova keoto 4eta za tezi dva preparata na mi dopada mnogo… bihte li mi kazali dali moje da si vzima samo winstrol i da mi kajete nqkoq primerna sxema… kato dopulnitena informaciq… ne sum vzimal ni6to do sega i treniram nqkude ot godina… blagodarq predvaritelno….
23.02.04
13:17
vig bate za winstrola moga da kaga samo dobri raboti i v zavisimost ot efekta koito tarsish moge da go kombinirash s deca primobolan ili sustanon,vsichko zavisi ot teb i riskovete koto si gotov da poemesh .spored men nai dobrata mu kombinazi a e s primobolan.moge da ne kachish tolkova mnogo masa no badi siguren che pone shte e chista i niama da spadnesh kato balon sled zikala.otnosno ostanalite dva preparata s taish se kahcva poveche masa no i nosiat po goliam risk a saotvetno i silata raste.ako te interesuva nehsto po konkretno napravo pitai
Winstrol + Anavar….качествена маса и придобиване на изключителна сила ... по-добро няма
23.02.04
23:01
Ami osnovnoto e 4e ne iskam mn masa a po skoro da iz4istq… ako mojete i da mi kajete kakuv efekt da o4akvam ot kombinaciqta Winstrol + naposim…. v ob6ti linii osnovnoto mi jelanie e ne6to vuzmojno nai-leko kato za purvi cikul i po malko masa s powe4e relef….
еми що ти е за първи път и не искаш толкова маса защо ще го смесваш с други препарати ?
Смесването с орален препарад е предимно за маса ,но щом казваш че не искаш тва не виждам проблем да взиамп само винстрол
winstrol +anavar e super kobminacia i minimalno opasna daze i samo anavar moze da zemesh ili samo stanozol winstol+naposim e otrovno i shte zadurzish voda tui kato naposima e silen androgen tva e kato bionabola i dionabola i metana
po-zdravi
26.02.04
13:06
Ok mersi mnogo na vsiki… samo iskam o6te da popitam kude moga da pro4eta ne6to za Anavar-a i kakuv bi bil efekta ako vzimam samo Winstrol ? Mersi predvarirtelno.
roids.hit.bg tuka vish za anavar ili oxondrolone to e edno i sushto !!
za winstrola shte ima efekt sravnitelno dobur ako zimash samo nego sravnitelno dobra doza kato za nachinaesht e 3 ampuli na sedmica za 6-8 sedmici
po-zdravi
28.02.04
12:31
Emil_mlo - mersi izglejda anavar-a e naistina mn dobur izbor v slu4eq… a moje6 li da me orientira6 kak se vzlima v kombinaciq sus Winstorl-a… po princip tova koeto ti preporu4va6 - 3 puti sedmi4no winstrol e tova kum koeto i az sum se naso4il. No po kolko anavar i v koi dni?