28.09.06
10:59
Здравейте ,
Ще драсна целия си тренировъчен режим и ще се радвам на коментари и помощ евентуално
На 25 год,трен.стаж - около година ,1.78 - 76 килограма .
Добавки - Креатин 5 гр преди и 5 след тренировка
Глутамин - вечер преди лягане
100 % Whey delite Scitec _ след тренировка една доза
Вечер преди лягане - Млечно яйчен една доза(4 супени лъжици)
Трибестан - 6 хапа на ден - Софарма
Всички добавки са на Scitec
Започнах преди седмица - защото досега свалях килограми ,сега искам да кача но по чистичко
Хранителния ми режим е с много малко въглехидрати ,което незнам дали е съвсем правилно - не хапвам никакав хляб,вечер след като си изпия суроватката ям пиле със салата ..през деня общо взето пак месо и ориз или картофи
ЯМ много кисело мляко и извара
Тренировки
1 ден - Ръце
Бицепс - Сгъване прав със щанга/редувам прав и крив лост през седмица/4 серии - 8 - 10 повторения - пирамида
- Седнал с дъмбели - 3 серии - по 8 - 10 повторения
- Скотово на машина - 3 серии - 8 - 10 повторения
Трицпес - Френско - 4 серии - 8 - 10 повт.
- лежанка с тесен хват - 3 серии/повторения всичките са ми между 8 - 10/
- скрипец - 3 серии
Кто цяло бицепса ми е много слаб и като размер и като сила затова почвам от него.
трицепс адолу горе върви -
Ръка към 39 см..много искам да мина 40 засега много неуспешно:)
2 ден крака -
Клекове с шанга - 4 серии
Лег преса - 3 серии
И двете машини за предна и задна част на бедрото по 3 серии/ще излъжа каксе казват така че по добре да не се излагам/
Прасец - 2 упражнения по 3 серии
3 ден
ПОЧИВАм
4 ден - ГЪРДИ и предно рамо
Лежанка - средна - 4 серии по 8 - 10
Горна С дъмбели - 3 серии - 8 - 10
Флайс - 3 серии
Кофи - 3 серии
Предно рамо - 1 упражнение - 4 серии
5 ден ГРЪб и задно рамо
Набирания с широк и тесен хват - колкото мога /т.е малко/
Скрипец да доицедя от набиранията гърба - 2 3 серии
Чукове - 3 серии по 8 - 10 или гребане с дъмбел
ЛОдка или редувам с друга машина - 3 серии по 10
Задно рамо - 3 серии по 10
И през седмица тренирам рамене отделно със щанга зад врат и разтваряне на дъмбели
Та това е общо взето ..много моля наистина хорицата ,които разбират да драснат някои мнения за и против:)
Благодаря предварително
29.09.06
06:00
Ако искаш да качваш чисто си изчисляваи калориите, с малко въглехидрати няма да стане.
Сложи си първо тежките тренировки (гръб, гърди) в начало на седмицата.
А с въглехидратите няма ли да стане точно обратното и да качвам мазничко?Още повече че съм склонен към това....пък и все пак хапвам оризец и си пия протеините с млекце
А ръцете са ми първи защото определено искам да те изтегля малко..?
29.09.06
22:23
на мен ми допада и трен. ти много прилича на моята.
значи да добавките: глутамина в трен. ден го вземаи с креатина след трен и преди лягане също, а в почивен сутрин на гладно със креатина пак и преди лягане. Суроватката всяка сутрин на гладно, преди и след трен.
Трибестан 7 хапа х250мг.
сутрин една много обилна закуска като в края добавяш и плодове - банани, грозде.спокойно си хапваш комплексни въглехидрати (ориз, картофи, овесени ядки) до 5-6 часа. след това вече само белтъчини и салати, т.е тогава включваш извара, белтъци, месо.
ръцете щом не ти вървят е добре да са ти първи ден след уикенда. можеш да опиташ суперсерии от време на време и да сменяш с кое да започнеш.
много мерси :)
а тука някаде четох че е хубаво между приема на глутамина и креатина да има малко разлика?Затова почнах креатина преди и след тренировка ..а глутамина да кажем половин час по късно от приема на креатина.Има ли смисъл в това?
И казваш суроватката да я пия три пъти така ли?Няма ли да стане много ..досега пия само веднъж след тренировка и понякога преди?
А иначе правя на всеки две три седмици супер серии за ръце - бицепс и веднага трицепс ..наистина страшно напомпване :)