28.09.06
17:53
Здравейте, името ми е Илиян, на 17 години съм 180см, тежа 73кг Ходя от 1 година на фитнес и резултатите са чудесни, а от 2 седмици тренирам и кик бокс в понеделник сряда и петък, а през останалите дни от седмицата се занимавам със щанги, и нз дали не се претоварвам тъйкато искам да качвам още кг от щангите или поне да поддържам добра форма. Какво бихте ми препоръчали да пия? До сега, от както тренирам пия гейнъри.
Моя снимка:
[URL=http://img55.imageshack.us/my.php?image=riva3yl2.jpg]http://img55.imageshack.us/img55/3778/riva3yl2.th.jpg[/URL]
28.09.06
23:52
Ами да и аз съм абсолютно същия случай, като теб, но тренирам бокс. Аз го правя вторник четвъртак и събота, но го правя като кардио тренировка. Ако искаш найстина да се занимаваш с кик бокс ще трябва да се откажеш от фитнеса. Вероятно в залата ти където ходиш на бокс има лежанки, лостове, дъмбели, аз бих ти предложил ако повече ти харесва кик бокса да тренираш там. Но може и да останеш с фитнеса и бокса само като кардио да го правиш. Ти избери.
02.10.06
12:57
Ако везните наклоняват към едно от 2-те, за да имаш добри резултати остави другото!
:idea: Възтановяването е почти невъзможно, постоянно ще се оплакваш от болки в ставите и т.н.Няма да имащ резултата нито в кик бокса, нито в фитнеса.Аз лично правя така.Есента и зимата ЯКО ФИТНЕС, пролета и лятото кик бокс, защото това е преиода в които “се води”, че чистя нещо, но аз релефа си го имам и то доста доста за моите размери (187:81кг:41 ръка и т.н. ;) )Това е ... избора си е лично твой ;)
02.10.06
13:42
Аз тренирах бокс...2пъти в седмицата...и правех 3 дневна тренировка...но например рамото във фитнеса не го тренирах защото от бокса се тренира много..и гледах след гърба да имам почивка и от бокса...защото и гръб яко хваща бокса...
Трудно е да се комбинират 2 спорта...ти си решава но за най-добър резултат се откажи от едното :wink:
03.10.06
12:11
[quote author=“psixar”]Аз тренирах бокс...2пъти в седмицата...и правех 3 дневна тренировка...но например рамото във фитнеса не го тренирах защото от бокса се тренира много..и гледах след гърба да имам почивка и от бокса...защото и гръб яко хваща бокса...
Трудно е да се комбинират 2 спорта...ти си решава но за най-добър резултат се откажи от едното :wink:
Aбсолютно вярно. Рамото в бокса е един от най-натоварваните мусколи. Когато почнах бокса отначалото всеки път имах мускулна на рамото.
А какви добавки бихте ми препоръчали да пия за да се възстановявам добре след всички тези тренировки, имам по 90 лв на месец за добавки и се двуумя м/у суроватъчен протеин и аминокиселини. Ако имате някоя по-добра идея моля ;)
17.10.06
19:49
пич 6том има6 пари за добавки жземи си глутамин (хубава марка)
тои вазстаножяжа доста добре и помага при контузии
А какви добавки бихте ми препоръчали да пия за да се възстановявам добре след всички тези тренировки, имам по 90 лв на месец за добавки и се двуумя м/у суроватъчен протеин и аминокиселини. Ако имате някоя по-добра идея моля
Не се набутвай със скъпи протеини. 135 лв за 2,2кг и няма да ти стигнат за месец.
По-добре си пий гейнер 2 пъти на ден, преди и след тренировка Амино 2700 на Юнивърсал по две таблетки, комплексен витамин на закуска, витамин С преди тренировка, АСЕ и антиоксиданти след тренировка и по 10 белтъка + две цели яйца всеки ден.
17.12.06
14:36
и аз съм като теб пия протеин супер мас или нещо такова на нутрим нямам проблем тренирам 4-5 пъти седмично кик бокс и в събота си ходя на фитнес но правя много лека тренировка ест без рамене ... примерно бицепс 1-2 упражнения трицепс 1-2 упражнения гръб понякога и корем ... и всяка седмица си сменям гърба с крака все пак като правиш крака се произвежда тестостерон които е нужен ... и лягай си да спиш след 10 часа 10:30 най-късно защото между 10 и 12 вечер се произвежда хормон на растежа ... това е моя съвет ако искаш го спазваи ако не искаш недей :) някои хора ще кажат ти си луд да тренираш 4-5 пъти в седмицата кик бокс ама ... клуба ми е на 5-то място тая година имаме европейски световен националНИ ... щом те могат защо и аз да не го правя :)))
Може да се комбинират....Но мен лично ме посъветваха след бокс/кикбокс да не се вдигат щанги.Двете тренировки трябва да са в различни дни или в един ден с 5-6 часа разлика между тях.
Виж тази тема : http://daobg.com/forum/index.php?showtopic=12643