Стрес...

FA

05.09.06
22:24

Искам да попитам как да стресна определена мускулна група. Понеже прочетох почти всички материали за упражненията и тренировките, но неможах да намеря за стреса. Та и в моя случай искам да стресна бицепса, стажа ми е 5 месеца раката ми е около 37 :lol: .

Тренировка бицепс + трицепс със суперсерии. Няма по - добър начин според мен.

FA

05.09.06
22:46

Не аз неискам суперсирия  :) Чувъл съм за някакав начин при, който се правели много серии и се намаляли килограмите ама незнам как точно се прави. Не искам да експерементирам без да знам как точно се прави.Ако някои знае нека каже  :) по колко серии се правят, по колко повторени до отказ ли са сериите??? Благодаря прелварително.

06.09.06
15:09

:) Това с мнгото серии и намаляването на килограмите е част от пирамидата и се нарича обратна или наклонена пирамида и се изразява с сваляне на килограмите и увеличаване на повторенията  с всяка серия.Аз лично не ти го препоръчвам т.к. то ти дава най-вече издържливост ,може и да го “стреснеш” ,но е много вероятно да се уплаши и да избяга .За маса и сила прави другата част от пирамидата - с всяка серия махаш повторения и качваш кг. Но пирамидата не е толкова лесна ..трябва ти подготовка.мисля че за това питаше ,но аз ти препоръчвам или суперсерийте на boxerg или форсирани повторения .
FZ

06.09.06
17:41

Пробвай упражнението 21 :wink:

DI

27.09.06
23:29

Xaха.. еми човека ти го каза супер серии!! Какво повече искаш да знаеш, това е начина дет са ти го казали, но явно незнаеш какво точно означава супер серия!!

03.10.06
16:15

Рано е за супер серии. Щом след 5тия месец почва с тях после как ще си стресира мускулите?

[quote author=“OuttaControl”]Рано е за супер серии. Щом след 5тия месец почва с тях после как ще си стресира мускулите?

Със серии с повече от 2-3 упражнения. Ама това е в бъдещето. Аз не приемам да се правят супер серии само в началото - 2 - 3 месеца след започване на тренировки. След това няма да има проблем мисля.

03.10.06
22:06

[quote author=“FaBoLoUs”]Искам да попитам как да стресна определена мускулна група. Понеже прочетох почти всички материали за упражненията и тренировките, но неможах да намеря за стреса. Та и в моя случай искам да стресна бицепса, стажа ми е 5 месеца раката ми е около 37 :lol: .

Леко само да не го стреснеш много и да избяга.  :wink:

Пусни си тук какво правиш в момента и какъв ти е прогреса, не се заблуждавай, че има магическа комбинация за 5см за 5 седмици/  :wink:  Ако достигнеш един предел, после има да тренираш, че да хипертрофираш още...

FO

19.11.06
18:42

супер серии,дроп серии,форсирани,обратна пирамида-има мн на4ини да стресираш бицепса,но според мен каквито и да правиш не трябва да надвишаваш 8-9 серии-тва е маx-a за тоя стаж.все пак напиши какво си правил до сега ,но според мен 2х3-4 суперсерии бицепс-трицепс ще ти свършат добра работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1