05.09.06
22:24
Искам да попитам как да стресна определена мускулна група. Понеже прочетох почти всички материали за упражненията и тренировките, но неможах да намеря за стреса. Та и в моя случай искам да стресна бицепса, стажа ми е 5 месеца раката ми е около 37 :lol: .
05.09.06
22:32
Тренировка бицепс + трицепс със суперсерии. Няма по - добър начин според мен.
05.09.06
22:46
Не аз неискам суперсирия :) Чувъл съм за някакав начин при, който се правели много серии и се намаляли килограмите ама незнам как точно се прави. Не искам да експерементирам без да знам как точно се прави.Ако някои знае нека каже :) по колко серии се правят, по колко повторени до отказ ли са сериите??? Благодаря прелварително.
06.09.06
17:41
Пробвай упражнението 21 :wink:
27.09.06
23:29
Xaха.. еми човека ти го каза супер серии!! Какво повече искаш да знаеш, това е начина дет са ти го казали, но явно незнаеш какво точно означава супер серия!!
03.10.06
16:15
Рано е за супер серии. Щом след 5тия месец почва с тях после как ще си стресира мускулите?
03.10.06
20:22
Със серии с повече от 2-3 упражнения. Ама това е в бъдещето. Аз не приемам да се правят супер серии само в началото - 2 - 3 месеца след започване на тренировки. След това няма да има проблем мисля.
[quote author=“FaBoLoUs”]Искам да попитам как да стресна определена мускулна група. Понеже прочетох почти всички материали за упражненията и тренировките, но неможах да намеря за стреса. Та и в моя случай искам да стресна бицепса, стажа ми е 5 месеца раката ми е около 37 :lol: .
Леко само да не го стреснеш много и да избяга. :wink:
Пусни си тук какво правиш в момента и какъв ти е прогреса, не се заблуждавай, че има магическа комбинация за 5см за 5 седмици/ :wink: Ако достигнеш един предел, после има да тренираш, че да хипертрофираш още...
19.11.06
18:42
супер серии,дроп серии,форсирани,обратна пирамида-има мн на4ини да стресираш бицепса,но според мен каквито и да правиш не трябва да надвишаваш 8-9 серии-тва е маx-a за тоя стаж.все пак напиши какво си правил до сега ,но според мен 2х3-4 суперсерии бицепс-трицепс ще ти свършат добра работа.