03.10.06
10:54
Здравейте!
От мнгоо време искам да започна да тренирам, но от толкова много сайтове, книги и различни мнения адски се обърквам и нищо не мога да разбера. Каква програма трябва да ползвам? В началото добре ли е да не се включват силовите упражнения с тежести? Какво и кога да ям по дяволите!
На 16 години съм, 180см, 73кг, в момента имам добре развита мускулатура и съм вегетарианец от година. Това проблем ли е? Как да подходя???
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:42.
за друго незнам но вегетарианството хич нее добре а за програма може да почнеш от тази http://www.bb-team.org/training/000156.php като за начало
03.10.06
11:24
намираш си програма по която да работиш на сайта има много такива само трябва да разгледаш по-добре.За хранителният режим също има много информация на сайта а и в форума прочети повече и ще ти стане ясно.Това че си вегетарианец може и да попречи малко.
Мерси :) Ще разгледам тук там.
И аз си мисля че с вегетарианството малко трудно ще кача маса, но ако взимам протеини няма ли да има добър резултат?
03.10.06
20:16
Няма да ти пречи вегетарянството според мен. Зеленчуците имат много неща които не можеш да си набавиш от месо, тесто и т.н.. Протеин може да вземаш разбира се. При хранене по 5 - 6 пъти на ден ще си качиш както хранещ се с всичко човек.
03.10.06
22:29
Абе човек кви са тия изгъзици,хората са хишници и тва е.Аз ко не ям месо поне 3-пъти на ден все едно нищо не съм ял :D
03.10.06
22:30
Това не е много здравословно обаче :wink:
Хах интересна тема подхванахте ама не и е тука мястото. :))) Само ще кажа че вегетарианството изобщо не е изгъзица :) и в никакъв случай хората не са хищници по природа. :) доказано си е няма нужда да спорим :)
Както и да е благодаря ви все пак че проявихте интерес :)
Поздрави!
Не разбирасе. Никога не бих спрял млякото и млечните продукти. Яйца и риба също ям, но не толкова често.
[quote author=“dunk”]Не разбирасе. Никога не бих спрял млякото и млечните продукти. Яйца и риба също ям, но не толкова често.
Ами тогава няма проблем,да си набавяш нужните съставки...
[quote author=“djpetko”]Пълен вегетарианец ли си ?
Добър въпрос. Защото ако беше, шансовете ти за добра форма дооста намаляват.
Иначе, те съветвам, още един път да прочетеш материяла за хранене и трен. в сайта. Не е чак толкова трудно да се разбере принципа. Иначе колкото и съвети да ти се дават, все ще е непълноценно. Сам трябва да го схванеш.
Успех.
П.П. Мисли като четеш. :wink: