Помогнете моля ви.

04.10.06
19:50

Значи тренирам от 3месеца раката ми се увеличи с 2 сантиметра но проблема в масата си остава за моя ръст масата ми е малка.

Ще си купя Supermass 2100 на biogame
и имам няколко въпроса:
1. Вреден ли е този продукт
2. Действа ли найстина

И още един въпрос
Хранителни добавки (какво преставляват, какво да кажа в аптеката)

Защо толко бързаш? Ефект явно има. Не се изхвърляй. Аз качих за 1 година 18 килограма и 8 сантиметра ръка откакто започнах. Точно тоя продукт беше първия който пих. Ефект ще има защото си в началото. След това ще ти трябва нещо по - качествено. Не е вреден разбира се. Купувай си добавки от магазините за такива. В аптеките се продават само на Биогейм доколкото знам и няма на други фирми просто.

05.10.06
16:03

[quote author=“weeee”]Значи тренирам от 3месеца раката ми се увеличи с 2 сантиметра но проблема в масата си остава за моя ръст масата ми е малка.

Ще си купя Supermass 2100 на biogame
и имам няколко въпроса:
1. Вреден ли е този продукт
2. Действа ли найстина

И още един въпрос
Хранителни добавки (какво преставляват, какво да кажа в аптеката)

По;огни си сам за да ти помогне и... някой друг.

Изчети сайта за хранене и трен.

Гради си хубава диета и умерени трен.

Химия на първо време изобщо не ти трябва. Прогреса няма да дойде за 1-2 месеца.

IC

05.10.06
21:00

аз не мисля че протеините са химия но...както и да е по-добре е да дига чисто !

SP

05.10.06
22:09

[quote author=“The_Champ”]аз не мисля че протеините са химия но...както и да е по-добре е да дига чисто !

Ако ядеш салами, кренвирши ще трябва да те разочаровам, но ти употребяваш химия!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1