Да се похваля ;)

06.10.04
11:58

Днеска разглеждах снимките от Републиканското и стана ебаси изненадата :shock:

Ей тука човека в средата с бежавите дрехи и очилата:
http://www.bb-team.org/graphics/competitions/rep_2004/big/DMC_0020.jpg
А тука е най в ляво:
http://www.bb-team.org/graphics/competitions/rep_2004/big/DMC_0021.jpg

Е това ми е учителя по математика 8) Здравко Петров..той преди е бил културист и тази година ходи като фотограф ама не го очаквах да е баш посредата на подиума....само дето не се е съблекъл да покаже body :lol:

06.10.04
12:52

Ае Здравко Петров си е яко ветеран в билдинга имам негови пикове октакто е бил на 20 години някаде черно бели разбирасе. И е бил тогава сравнително здраво копеле. Интересното за него е че преди като е бил млад учител се е оженил за една от ученичкете си разликата в годините им е над 12 години.  Пича е от Видин там почнал да тренира спортна гимнастика и щанги. Още от Видин голяма страст му е фотогравията. Още от млад е малко ненормален с много хобита и доста егоцентричен както си остава и до момента :))) но само тои си знае дали има лошо в това
по-здрави

12.10.04
19:56

Здравко Петров кърти мивки! Супер як пич. Не съм от смг / немската / нпмг (където е преподавал), но бях при него на уроци в 11 клас и човекът очарова във всички насоки. Слава Богу (и слава Здравко) подготовката по матх си постигна целта =) радвам се, че се е завърнал към спорта, макар и не в буквалния смисъл (или са го потърсили - ако е така - евала на който се е сетил з анего).

RA

12.10.04
21:48

Аз пък да се похваля че тренирам в залата на Цара(човекът с белия анцуг) който в същото време ми се пада и селски :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1