20.02.04
11:22
Tova 6te mi e purvi cikal s primobolan no se 4udq na kakwi dozi da se spra.Kajete nqkoq primerna programa i eventualno ot kade moga da si vzema na hap4eta dosega sum sre6tal samo injekcionen.
21.02.04
13:45
znachi priatel radvam se che si se spraial na primobola ponege tova e nai dobria steroid za parvi zikal no ti preporachvam da gosmesish s vcinstrol.neka zikala ti da prodalgi 6 sedmizi kato primobolana da go stignesh do 500 mg a vinstrola do 35 gm . sega tuka vinstrola e na hapove a primoto e na ingekzii prosto ne si misli che kato go ima edin steroid na hapove e po bezvreden .naprotiv tochno obratnotoe i mnogo povehce natovarva chernia drob
ne samo 4e e purwi no mislq do 1 god da nqma powe4e a posle ne se znae moje bi pak samo primobolan.sprql sam se ne hap4etata za6toto ne ponasqm igli.a ina4e mnogo dobre znam 4e e po bezwreden no…W kakvi dozi e oralniq?i ako znae6 po kolko mg e hapa da si naprawq po dobre smetkata.a protektori? ne mislq 4e pri takuv cikal trqbwa da se zimat.
ken_f protektorite sa carsil i lif 52 nai dobre gi zimai i s vitamini !! ne ti trqbvat antiestrogeni . Nai-dobre inache bratle kazi za kolko pari iskash da e cikala ta da ti napravim nqkav dobur sravnitelno cikal.Za primobalan na hapcheta ne sum chuval .
po-zdravi
O
||
///
OH
enanthate ester
(Injekcionna forma)
O
||
/
OH
acetate ester
(na hap4eta)
Bratle primobolan na hap4eta ima. Samo 4e izob6to ne mi minawa prez glawata ot kude moga da si wzema.Dori i w supplements.net ima samo injekcionnata forma koqto e 14 lv za edna opakowka s ampuli.taka 4e si mislq 4e oralnata trqbva da e po evtina.No nqkude ot porqduka na 20-25 lewa sum gotow da dam.
aham qsno i as neznam ot kade shte gi namerish bratle a tva deto go napisa s znacite biligo obqsnil
po-zdravi
22.02.04
14:35
otnosno tova kade mog da se nameri rpimobolan na hapove ako ima niakoi ot varna -magazina se kazva “na galto” tam ima vsichko
http://steroidi.narod.ru/main.htm
eto edin interesen sait.toku 6to tam namerix oralen primobolan.opakowkata e ot 50 hapa po 25mg.dostawkata e po kurier.samo 6te pusna edno e-mail4e da gi pitam za cenata.[/url]
samo 4e sled towa trqbwa da se ide na bulgarskiq mirror,tam e istinskiq sait.w na4aloto na stranicata pi6e ” за юзерите от България .....” там трябва да се иде за да се отвори
Искам да попитам дали са ти отговорили на мейла щото и аз им писах ама никой не отговаря! И само още един въпрос : на какъв мейл адрес им писа?
[quote author=“emil_mlo”]ken_f protektorite sa carsil i lif 52 nai dobre gi zimai i s vitamini !! ne ti trqbvat antiestrogeni . Nai-dobre inache bratle kazi za kolko pari iskash da e cikala ta da ti napravim nqkav dobur sravnitelno cikal.Za primobalan na hapcheta ne sum chuval .
po-zdravi
според вас кое е по-добро...карсил или лифт ?!
Croc моля те да постнеш или да ми напишеш в лично съобщение цените, които са ти изпратили! На мене не ми отговарят от 4 дена - може би аз нямам търпение! :lol: :shock: :shock:
bluefan_ i dvete ako gi zimash zaedno primerno 5 tabletki lif i 3 tabletki karsil spored mene e nai dobre inache mezdo dvete bih izbral lifa
po-zdravi
29.03.04
13:06
Zna4i iskam da va pitam ne6to otnosto Primobolana.Kvi sa umerenite dozi za 73kg 4ovek.I kolko struva.I prez kolko vreme se injektira.10x predvaritelno.
29.03.04
13:43
znachi primobolana e edin ot nai mekite steroidi taka che kato se pochne ot edna ingekzia v parvata sedmiza ako zikala ti e primerno 5-6 sedmizi to v kraia se biat dori 500 mg (pri pologenie che ednata igekzia e 100) i ne ti e nugno da pavish piramida za obratno spirane t.e. spirash go direktno ponege ako postepenno go namaliash samo shte si zapushish receptorite ,shte se trovish doplnitelno i efekt niama da ima ponege sled opredelena doza v sluchaia 500 mg ti prosto drugoto niama da mogehs da go usvoish.nadiavam se da sam ti bl polezen
Примерно две ампули на седмица са добра доза без много странични ефекти опщо 200мг на седмица прес 3 дни може да го биеш за 4-6 седмици. Но преди да зимъсх стероиди помисли си!
по-здрави
29.03.04
18:56
10x i na dvamata.emo kat sa zamislq det vikash mai shte se otkaja ama nz.Ne si zaslujava da se bockam 2-3 puti sedmi4no kat moa postigna su6toto s dobavki samo 4e za malko po dulgo vreme.Ama ne se znae kvo shte resha kajete mi samo kolko e cenata mu.10x pak
01.04.04
14:06
primobolana edosta skap ponege ne predlaga tokova stranichni efekti zenata e kam 16-19 lv zavisi ot kade shte si gonamerish tova govorima za 100 mg taka ch predstavi si edin zikal za kolko pari stava duma .az go biah zamislil s winstrol ama izliza kam 450 a tva sa si dostva pari taka che ti sam si prezeni .vsishko e vapros na vatreshno ubegdenie .pogelavam ti uspeh