Cikal s Primobolan

Темата е заключена.

20.02.04
11:22

Tova 6te mi e purvi cikal s primobolan no se 4udq na kakwi dozi da se spra.Kajete nqkoq primerna programa i eventualno ot kade moga da si vzema na hap4eta dosega sum sre6tal samo injekcionen.

PR

21.02.04
13:45

znachi priatel radvam se che si se spraial na primobola ponege tova e nai dobria steroid za parvi zikal no ti preporachvam da gosmesish s vcinstrol.neka zikala ti da prodalgi 6 sedmizi kato primobolana da go stignesh do 500 mg a vinstrola do 35 gm . sega tuka vinstrola e na hapove a primoto e na ingekzii prosto ne si misli che kato go ima edin steroid na hapove e po bezvreden .naprotiv tochno obratnotoe i mnogo povehce natovarva chernia drob

21.02.04
22:26

ne samo 4e e purwi no mislq do 1 god da nqma powe4e a posle ne se znae moje bi pak samo primobolan.sprql sam se ne hap4etata za6toto ne ponasqm igli.a ina4e mnogo dobre znam 4e e po bezwreden no…W kakvi dozi e oralniq?i ako znae6 po kolko mg e hapa da si naprawq po dobre smetkata.a protektori? ne mislq 4e pri takuv cikal trqbwa da se zimat.

22.02.04
10:31

ken_f protektorite sa carsil i lif 52 nai dobre gi zimai i s vitamini !! ne ti trqbvat antiestrogeni . Nai-dobre inache bratle kazi za kolko pari iskash da e cikala ta da ti napravim nqkav dobur sravnitelno cikal.Za primobalan na hapcheta ne sum chuval .
po-zdravi

22.02.04
11:22

O                      
      ||                     
///                     
      OH                    
enanthate ester          
(Injekcionna forma)       

O
      ||
      /
        OH
acetate ester
(na hap4eta)

Bratle primobolan na hap4eta ima. Samo 4e izob6to ne mi minawa prez glawata ot kude moga da si wzema.Dori i w supplements.net ima samo injekcionnata forma koqto e 14 lv za edna opakowka s ampuli.taka 4e si mislq 4e oralnata trqbva da e po evtina.No nqkude ot porqduka na 20-25 lewa sum gotow da dam.

22.02.04
11:45

aham qsno i as neznam ot kade shte gi namerish bratle a tva deto go napisa s znacite biligo obqsnil
po-zdravi

PR

22.02.04
14:35

otnosno tova kade mog da se nameri rpimobolan na hapove ako ima niakoi ot varna -magazina se kazva “na galto” tam ima vsichko

22.02.04
17:15

http://steroidi.narod.ru/main.htm

eto edin interesen sait.toku 6to tam namerix oralen primobolan.opakowkata e ot 50 hapa po 25mg.dostawkata e po kurier.samo 6te pusna edno e-mail4e da gi pitam za cenata.[/url]

samo 4e sled towa trqbwa da se ide na bulgarskiq mirror,tam e istinskiq sait.w na4aloto na stranicata pi6e   ” за юзерите от България .....”    там трябва да се иде за да се отвори

26.02.04
16:02

Искам да попитам дали са ти отговорили на мейла щото и аз им писах ама никой не отговаря! И само още един въпрос : на какъв мейл адрес им писа?

26.02.04
16:26

Az im pisah,otgovoriha mi .pratha mi ceni na vsichko,taka che saita e O.K.:))

26.02.04
16:56

[quote author=“emil_mlo”]ken_f protektorite sa carsil i lif 52 nai dobre gi zimai i s vitamini !! ne ti trqbvat antiestrogeni . Nai-dobre inache bratle kazi za kolko pari iskash da e cikala ta da ti napravim nqkav dobur sravnitelno cikal.Za primobalan na hapcheta ne sum chuval .
po-zdravi

според вас кое е по-добро...карсил или лифт ?!

27.02.04
00:07

Croc моля те да постнеш или да ми напишеш в лично съобщение цените, които са ти изпратили! На мене не ми отговарят от 4 дена - може би аз нямам търпение! :lol:  :shock:  :shock:

27.02.04
12:59

bluefan_ i dvete ako gi zimash zaedno primerno 5 tabletki lif i 3 tabletki karsil spored mene e nai dobre inache mezdo dvete bih izbral lifa
po-zdravi

29.03.04
13:06

Zna4i iskam da va pitam ne6to otnosto Primobolana.Kvi sa umerenite dozi za 73kg 4ovek.I kolko struva.I prez kolko vreme se injektira.10x predvaritelno.

PR

29.03.04
13:43

znachi primobolana e edin ot nai mekite steroidi taka che kato se pochne ot edna ingekzia v parvata sedmiza ako zikala ti e primerno 5-6 sedmizi to v kraia se biat dori 500 mg (pri pologenie che ednata igekzia e 100) i ne ti e nugno da pavish piramida za obratno spirane t.e. spirash go direktno ponege ako postepenno go namaliash samo shte si zapushish receptorite ,shte se trovish doplnitelno i efekt niama da ima ponege sled opredelena doza v sluchaia 500 mg ti prosto drugoto niama da mogehs da go usvoish.nadiavam se da sam ti bl polezen

29.03.04
14:03

Примерно две ампули на седмица са добра доза без много странични ефекти опщо 200мг на седмица прес 3 дни може да го биеш за 4-6 седмици. Но преди да зимъсх стероиди помисли си!

по-здрави

29.03.04
18:56

10x i na dvamata.emo kat sa zamislq det vikash mai shte se otkaja ama nz.Ne si zaslujava da se bockam 2-3 puti sedmi4no kat moa postigna su6toto s dobavki samo 4e za malko po dulgo vreme.Ama ne se znae kvo shte resha kajete mi samo kolko e cenata mu.10x pak

PR

01.04.04
14:06

primobolana edosta skap ponege ne predlaga tokova stranichni efekti zenata e kam 16-19 lv zavisi ot kade shte si gonamerish tova govorima za 100 mg taka ch predstavi si edin zikal za kolko pari stava duma .az go biah zamislil s winstrol ama izliza kam 450 a tva sa si dostva pari taka che ti sam si prezeni .vsishko e vapros na vatreshno ubegdenie .pogelavam ti uspeh

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1