11.10.04
22:54
iskam da popitam dali e vqrno tvardenieto che kogato dava6 na tqloto hormoni to spira da gi proizvejda az 6te pochvam sisitema sas omnadren i bionabol i pitam sled neq kak da nakaram tqloto samo da si gi proizvejda.sas kakvi medikamenti pr.drug vapros-kakvo predstavlqva produkta liv-52 ili ne6to ot sorta sega ne vse se6tam to4no za naimenovanieto a da i sled cikal moje li da napravim ne6to 4e da padnem vazmojno nai-malko v kilogramite-stava vapros zar4adi vodata :evil: :evil: :?:
1. Много удивителни
2. Заглавие на латиница
3. Тема на Латиница
4. Не си прочел правилата.
vanisher
12.10.04
00:13
Vanisher, такава тема по добре я трий и пиши лично на човека защо е изтрита. Така - влезе някой преди теб, напише отговор, влезеш ти, изтриеш поста на първия и топикът става поста на втория. Трий по - добре. Няма смисъл от такава тема.
Темата си седи бе !
Просто е Сайз=1
Ако му дадеш Копи Пейст в Ноутпед ще я видиш :)
vanisher
vanisher винаги ще съм ти благодарен, че толкова улесняваш работата с форума :wink:
fast че ще правиш цикъл ясно ама виждам, че си и много наясно с нещата изглежда. Liv-52 е комплекс от билки, който указва положително влияние върху черния дроб при натоварването му. А колкото до въпроса ти за хормоните - да, при външно вкарване на хормони организмът намалява или спира собственото производство. Има препарати, които се използват в края на цикъла за да се помогне възстановяването му Clomid, Pregnil и т.н. а и необходимо време. Но ако твърдо си решил да се е*аваш с хормоните давай, само че аз те съветвам когато подготвяш цикъл поне 4-5 месеца да събираш само информация, + и - страни и тогава да решиш не да се хвърляте всички като че ли за състезание се готвите. Полека, а най-добре чисто карай не се занимавай с глупости.
16.10.04
19:16
мерси дори ако има не6то с което може6 да ми помогне6 или да ме посаветва6 6те сам ти безкраино благодарен а да и ако не ти е проблем пи6и ми о6те някои препарат като този за вастановяването на хормоните