12.10.04
20:23
Значи момчета какво забелязах напоследък, като си купих последния брои на МУСКУЛИ И ФИТНЕС забелязах че рекламират непозната за мен фирма (ULTIMATE NUTRITION) искам да ви питам дали някои е ползвал продуктите им дали са качествени или са поредната фирма която разчита на голяма реклама за да продава продуктите си примерно(Мусаши) благодаря ви предварирелно :)
13.10.04
13:45
Някои друг които го е изполсвал да каже дали е доволен и какви пари горе долу са продуктите
Ами мисля че Ultimаte Nutrition имат 2 вида суроватъчен протеин, поне в магазина на Пиротска де (в SNC). Единят е към 96 а другият с 10 лв по-скъп - нещо такова. Другите им продукти за които знам - креатина им е 34 лв. за 300г, а глутамина им е 76 лв. за 400г. От креатина им съм доволен а и не ми действаше зле на стомаха. Най-добре ако имаш време иди и там всичко ще ти кажат, та и нещо отгоре :) .
Относно качеството на продуктите им - надявам се да е добро :D
07.11.04
08:50
имат много качествен, но в същото време, много скъп протеин... (ства дума за суроватъчния) взех си 5 паунда (2,2 кг) за 110 лева... никога не бих дал толкова много пари, но ми бяха изпаднали от някъде, пък и бях останал без нито грам, така че бях принуден да си купя единствения останал протеин на пиротска (поне така каза продавачът!)