08.10.06
23:05
Здравейте, имам едно въпросче, малко глупаво ,но все пак искам да видя какво мислите:
тренирам от 4 месеца сериозно, т.е. мускулите все пак са ми свикнали на някакво натоварване, та в тази насока- вчера направих за трицепс 3 упражнения по 4 серии и сега имам мускулна треска, почти всеки път съм така- според вас претренирам ли ,като се има предвид ,че не съм тотално нов...знам ,че си ие индивидуално,но просот искам вазшето мнение в общия случай как стоят нещата, дали е прекалено трите упражнения да са по 4 серии?
По принцип аз лично си мисля,че дори и да претренирам , като го тренирам един път в седмицата и се храня добре,той ще се възстанови,така ли е?
Това е ,кажете си мнението:)мерси
08.10.06
23:13
Какви са признаците на претрениране:
* Умора
* Липса на мотивация
* Болки в мускулите или ставите
* Скованост на мускулите
* Раздразнителност
* Нарушен сън
* Загуба на апетит
* Отпадналост
* Проблеми с възстановяването
* Депресия
* Спад в резултатите
* Чести травми
* Нарушения на менструацията
* Неутолима жажда (особено през ноща)
* По-висок от нормалното пулс (особено сутрин)
* Отслабване на имунната система
* Загуба на телесно тегло
Още ТУК
благодаря ти, знам я тази статия, но от тези признаци ,само мускулна треска имам,иначе си се чувствам отлично,..да приемем ,че всичко е наред;)
08.10.06
23:21
Значи е наред наистина. Можеш да бъдеш спокоен според мен.
09.10.06
07:12
Е значи сега като губя апетит, сам претренирал така ли ?
09.10.06
18:43
от 3 упражнения по 4 серии няма как да претренираш и то кат се има впредивид , 4е праеш трицепс 1 път седмично ! Съвсем нормално е да имаш мускулна треска ! Бях чел някаде че няма претренирване , а просто не правилно възтановяване :)
ай и успех!
09.10.06
20:57
мда уе понеже щот не ти се е случвало. :oops:
10.10.06
10:04
не ми се е случвало да претренирам ли ?! че не разбрах какво написа , извинявай
12.10.06
17:45
нищо, зарежи. :wink:
абе като претренираш примерно раката ти студена е 50 като свършиш тренировката за бицепс и да ти е 49 а не 51 примерно
19.11.06
02:24
[quote author=“J0”]абе като претренираш примерно раката ти студена е 50 като свършиш тренировката за бицепс и да ти е 49 а не 51 примерно
тва не е вярно.и аз съм претрнирвал ама такова нещо за първи път 4увам от тебе.