Относно претрениране...

08.10.06
23:05

Здравейте, имам едно въпросче, малко глупаво ,но все пак искам да видя какво мислите:
тренирам от 4 месеца сериозно, т.е. мускулите все пак са ми свикнали  на някакво натоварване, та  в тази насока- вчера направих за трицепс 3 упражнения по 4 серии и сега имам мускулна треска, почти всеки път съм така- според вас претренирам ли ,като се има предвид ,че не съм тотално нов...знам ,че си ие индивидуално,но просот искам вазшето мнение в общия случай как стоят нещата, дали е прекалено трите упражнения да са по 4 серии?
По принцип аз лично си мисля,че дори и да претренирам , като го тренирам един път в седмицата и се храня добре,той ще се възстанови,така ли е?
Това е ,кажете си мнението:)мерси

Какви са признаците на претрениране:

* Умора
  * Липса на мотивация
  * Болки в мускулите или ставите
  * Скованост на мускулите
  * Раздразнителност
  * Нарушен сън
  * Загуба на апетит
  * Отпадналост
  * Проблеми с възстановяването
  * Депресия
  * Спад в резултатите
  * Чести травми
  * Нарушения на менструацията
  * Неутолима жажда (особено през ноща)
  * По-висок от нормалното пулс (особено сутрин)
  * Отслабване на имунната система
  * Загуба на телесно тегло

Още ТУК

08.10.06
23:15

благодаря ти, знам я тази статия, но от тези признаци ,само мускулна треска имам,иначе си се чувствам отлично,..да приемем ,че всичко е наред;)

Значи е наред наистина. Можеш да бъдеш спокоен според мен.

08.10.06
23:22

Отново благодаря, просто исках да се уверя;)
УСПЕХ!:)

09.10.06
07:12

Е значи сега като губя апетит, сам претренирал така ли ?

RO

09.10.06
18:43

от 3 упражнения по 4 серии няма как да претренираш и то кат се има впредивид , 4е праеш трицепс 1 път седмично ! Съвсем нормално е да имаш мускулна треска ! Бях чел някаде че няма претренирване , а просто не правилно възтановяване :)
ай и успех!

09.10.06
20:57

мда уе понеже щот не ти се е случвало.  :oops:

RO

10.10.06
10:04

не ми се е случвало да претренирам ли ?! че не разбрах какво написа , извинявай

12.10.06
17:45

нищо, зарежи.  :wink:

12.10.06
19:17

абе като претренираш примерно раката ти студена е 50 като свършиш тренировката за бицепс и да ти е 49 а не 51 примерно

FO

19.11.06
02:24

[quote author=“J0”]абе като претренираш примерно раката ти студена е 50 като свършиш тренировката за бицепс и да ти е 49 а не 51 примерно

тва не е вярно.и аз съм претрнирвал ама такова нещо за първи път 4увам от тебе.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1