kak da napravim relef za bez da kachvame predi tova?

Темата е заключена.

10.10.06
23:25

iskam da popitam vuzmojno li e da se napravi xubav relef da izglejdam dobre predi tova da kachvam i sled tova kato pochna da chistq da go pravq chak sorry oshte sum mn zelen v taq oblast ne se smeite mnogo:)

Петко К - добре си се ориентирал по - надолу за кирилицата, дано да не се налага да ти редактирам повече мнения.

Релеф без маса няма. Трябва ти още доста опит за да разбереш за какво става въпрос.

В тоя форум се пише на кирилица!

10.10.06
23:34

ами ясно значи съм много зле :) искам да попитам и дргуго имам проблем с перките немогат да ми се отфорят перки тренирал съм и преди и не се получава и това мн ме притеснява

Хоризонтален скрипец, гребане с дъмбел и упражненията от този род. Гръбните мускули са големи и се нуждаят от тежка тренировка така, че не ги жали. По 4-5 упражнения за гръб(ако не си начинаещ много).

10.10.06
23:53

човек благодарен съм ти много:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1