HELP PLS :)

Темата е заключена.

09.10.06
23:06

Купил съм си Креатин на ON Не се занимавам сериозно с фитнес,но съм баскетболист и имам по 2 тренировки всеки ден ще опитвам да влизам във фитнеса 2-3 пъти седмично останалото оставям на тренировките ми по баскетбол и къщните тренировки...Та искам да попитам как точно да взиамм креатина той е 300 гр за сега и всеки ми казва различно та да попитам някои които наистина разбира да ми каже как точно кога с какво и тн.... мерси много

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 16:05.

В твоя случай по 5 гр. на ден ще е добре си мисля. Сутрин след закуска. Първо го зареждаш 5-7 дни по 15-20 грама на ден разделени в 4-5 приема.

KI

09.10.06
23:56

Да и е хубаво да правиш зареждаща доза иначе ефекта няма да е същия определено...аз първия път като зимах не правих и нямаше голям ефект.. :roll:...пий го с нещо сладко...било то мед,сок и т.н....но най-добър ефект ще има креатина ако се храниш добре и приемаш повечко протеини..

[quote author=“kick-boxiora”]Да и е хубаво да правиш зареждаща доза иначе ефекта няма да е същия определено...аз първия път като зимах не правих и нямаше голям ефект.. :roll:...пий го с нещо сладко...било то мед,сок и т.н....но най-добър ефект ще има креатина ако се храниш добре и приемаш повечко протеини..

По - бавен е ефекта да. Пий повече вода също. Към 4-5 литра дневно. Това е едно от най - важните неща при приема на креатин.

11.10.06
00:03

10x пичове ще почерпа :П а има ли някакви странични ефекти каквито и да е???

Странични ефекти не. Може да се получи стомашен дискомфорт отначало, но обикновено минава бързо, а и не се случва на всеки.

11.10.06
00:16

И да попитам кое е по добре да си взема...Biogame Supermass 2100 500g ili ON creatin 300 g ???? Защото не съм мн на ясно кое ще ми помогне повече в моя случай?

CS

11.10.06
07:12

пич,който и да питаш,освен продавача сигурно :lol: ,ще ти каже,че българските продукти съкс :D

[quote author=“Veleson”]И да попитам кое е по добре да си взема...Biogame Supermass 2100 500g ili ON creatin 300 g ???? Защото не съм мн на ясно кое ще ми помогне повече в моя случай?

ON

11.10.06
23:11

мерси много пичове бяхте ми мн полезни ще почерпа :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1