hubava kombinaciq za masa?

Темата е заключена.

10.10.06
23:12

hor akajete nqkoi kombinaciq za masa treniram sam 6 mesaca i sam na 17 i sam 68 kl kajite i na koi marki da si zimam produktite pomognete :D

Петко К - пиши на кирилица!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:58.

Креатин + протеин. Има хиляди фирми. Има една тема дори в която са споменати мноооого от тях. Пиши на кирилица!

11.10.06
09:52

На мене сега ми се иска да ударя един Universal Animal Pak + сурватката на оптимум. Това най-вероятно ще ми е първия цикъл този “зимен сезон”. А втория си мисля да е нещо изпитано:
Креатин+Глутамин+Таурин+сурватка или аминота. Мисля си че второто добре ще ти дойде ;)

11.10.06
14:31

кажете някои хубава гомбинация за маса 174/17/68 6 месеца стаж и ми препору4аите и не6то за зимата
и сори за тва 4е не писах за кирилица

]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1