06.10.04
14:37
Искам да попитам информативно, бирата след тренировка пречи ли ми нещо или обратното.Щото като си дойда и вкарам дозата креатин и ми се иска да си ударя и една бира....нали разбирате за отпущане малко. 8)
Всякакъв вид алкохол пречи! Разбира се колкото е по-твърд толкова по-зле за теб. Ако гониш някакви цели в ББ следва да се въздържиш от бирата.
[quote author=“perlsite”]Всякакъв вид алкохол пречи! Разбира се колкото е по-твърд толкова по-зле за теб. Ако гониш някакви цели в ББ следва да се въздържиш от бирата.
Напълно си прав! Освен това, ако сериозно се занимаваш с бидибилдинг, не само бирата трябва да спреш, ами и всякакви газирани напитки.
Няма нужда да се превръщате чак в такива аскети. Дори и да мислите да станете професионалисти някога, чак такова ограничение е излишно. Като ти се пие бира, пий. Стига да е само една, а не цяла каса :wink: Само че да не е преди тренировка, тогава пречи на тренировката.
На времето видях една диетка на Семир Бенут ,който вечер с протеина си е слагал и бира а все пак е Мр.Олимпия,така че не се претеснявайте а си я пийвайте,с мерка де :lol:
ае вижте сега примерно сега след тренировка като си изпия една и се отпускам иначе ми е малко кофти.На обед като седна да хапна и пак удрям една.....не прекалявам естествено и нямам желание да ставам Мистър Олимпия,а искам да съм във форма просто.Мерси все пак за изчерпателните отговори ! 8)
За направата на бира нали се ползва бирена мая, а тук много хора хвалят бирената мая така че си мисля че даже е полезно да си пийва биричка в нормални количества.
14.10.04
10:12
За бирената мая ОК, но в нея има и по 5 % алкохол. Бих казал, че той е малка пречка.
Аз пък си мислех, че алкохола е летливо вещество, което малко трудно ще се задържи в хаповете продавани в аптеката :wink:
14.10.04
20:33
Не, беее, за алокохола в бирата ставаше въпрос :wink:
28.10.04
11:46
Бира с креатин...трябва да пробвам :wink: