Липсата на време

13.10.04
22:15

На училище имам възможност да ям само по 3 “банци” а тва е от 8 до 14:30 когато ми е обяда.Предложете как да се храня по здравословно като нямам обаче никакво време.Даже и следобят.

ВН

13.10.04
22:26

Правиш си храна сам и си я носиш от вкъщи.

OH

13.10.04
22:40

Същия проблем го имам и аз в университета. Има дни в които се очаква от мен да стоя почти 12 часа ?!? Е как може да се яде, при условие, че почивките са по 15 минути? И в барчетата продават кофти храна, а мястото с готини сандвичи е на 10 минути път?
Та както каза Image, аз ще си взимам вече няколко кутийки, дето се затварят с вакуум, и ще си ги нося там. Когато дойде време вадя и хапвам. От вдругиден съм така. То иначе на нищо не прилича!

13.10.04
22:57

е кат си студент предполагам че си близо до студентски град та ходи в Мики доналдс.Тоест не може да не го знаеш ама заведението си е супер ефтино и има голям избор.Една пилешка пържола с 300гр ориз и сокче ти е 2 лева.Ет ти едно пълноценно ядене за деня :wink:

14.10.04
09:49

Къде е това Мики доналдс?

OH

14.10.04
10:16

Да, фе, къде е :>
Аз съм в УНСС, и тъй да се каже съм в Студентски град.
Въпроса е, че съм сигурен че няма да имам време да отида до там, да хапна и да се върна навреме.
Но ако кажеш къде се намира ще го уважа обезателно :>

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1