26.02.04
22:31
Vaprosi:
1. Dobre de momcheta, tolkova li e po-dobar creatina na Musashi, che struva tolkova po-skapo. Vav foruma ima mnogo dobri mneniq za tozi na Nitrum, a nishto ne se spomenava za Musashi.
2. Ot mnogo skoro hodq na fitness, az sam slab iskam da kachvam. Teja edva 66 kg. a sam visok 185. Kupih si protein na Musashi 85+. Kak deistva kreatina na slabi hora, koito ne im se lepi hranata mnogo i imat barz metabolizam?
Blagodarq Vi!
bih ti prepora4al da ne vzima6 pove4e protein a za creatin hi4 i da ne si pomislia6 o6te napravi ne6to bez da vzima6 ni6to puk togava zimai zimai kolkoto moje6 sega nai dobre se hrani stabilno i pove4ko za da moje6 da ka4i6 kg puk bili i s maznini iaj trenirai stani 75 kg s iadene i si kupi protein creatin analgin i kvoto se se6ta6
27.02.04
09:32
Ant-X донякъде е прав, ако си започнал да тренираш скоро по добре не бързай с добавките, аз тренирам от 1,5 год. и мисля да започвам с малко протеини чак сега... Естествено ако си решил давай не е вредно, но по добре изцеди тялото си до край преди да почнеш да взимаш нещо...
Аз тренирам при Крика и преди известно време идват при него некви деца (около 14-15 може би) и го питат: “Кво да взимаме” чесно казано отговорът му ме учуди, той вика, момчета ае вдигнете първо 50 кг. от лег пък тогава да мислим кво ще взимаме а? Което си е горе долу така за кво човек да си дава парите за нещо, след като тялото му още не може да реагира “адекватно” на някой работи... Не, че няма да подействат, но...
А иначе, поне от това което съм чувал продуктите на Мусаши са едни от най-добрите на пазара, въпроса е заслужават ли си парите, чак толкова добри ли са...
abe spored po4ni sega da piesh toia 85% sutrin i sled trenirovka ili sled trenirovka i predi liagane (2 chasa predi liagane) i si kupi niakvi Amino kiselini i tova e….
abe to za da kachvash masa si trea da si piesh protein4e
a za creatine-a toi e predimno za sila taka che naima da ti e mnoogo ot polza…no kakto si reshish vse pak shte kachish i niakva sila
no kolkoto poveche trenirash tolkova po dobre shte tti deistvat neshtata
ako si zainteresuvan za ka4vane an sila shte ti kaja kakvo da piesh (absoliutno bezvredno!)
no moiat syvet e sega da po4nesh da si piesh 1 protein no triabav da se hranish pone 4-5 pyi na den
i da iadesh supi, mandji, kartofi, oriz, pileshko meso, riba
i nai veche pii po 2-3 kofi4ki kiseli mleka na den
i 2-3 beltyka shte ti doidat dobre
rabotata e v hranata shtoto sega si sviknal da iadesh tolkova kolkoto da hranish organizma si…ako udvoish hrnata shte vyztanooviavash izgubenotot ot trenirovkite i chak ako ia utroish shte kachvash muskulna masa i telesna masa….zatova gledai da iadesh po po malko no mnogo po chesto za da moje da se usvoiava vsichko
keep pumpin’ :wink:
Otnosno creatina toi ne samo e za sila,no i pomaga za izgrajdane na muskulna masa i vastanovqvane.A i e i antikatabolik.Za cenite po dovre si vzemi na Nutrim 6toto e mnogo po evtin apak razlikata da kai6 4e e golqma ne e.i dvata sa dobri
10.03.04
19:28
Абе ванишър,тои креатина си е точно за маса,качва и сила но си е за маса(задържа вода).Ант-х дава дава добър съвет може и аналгин да вземаш :).А знаеш ли защо никои не казва нищо за креатина на мусаши-Защото никои не му се дават над 130лв.за кило:))))
Аз сега смятам да пробвам на Мусаши чист креатин 300гр. и ще видя какъв е ефекта и ще постна.
hm…za masa…..zadyrja voda, koaito kato go spresh za 3-4 dena ia izpiavash i si pak bez tazi voda….na nego ako si zabeliaal kakvo pishe , POWER, ENERGY.
A kolkoto do Anta ne sym syglasen.
Pone moje da si pie proteina da si pomaga da ka4va masa..ili tam ako predpo4ita nevi visoko vyglehidratni napitki (gaineri) shtoto masata samo na masa trudno se ka4va
Kolkoto za creatine-a naistina po dobre da trenira malko rpedi da go po4ne vypreki che az sys zapo4vaneto na fitnesa zapo4nah s GAINER CREATINE i AMINO
i za otricatelno vreme (1 mesec) imashe ebati nevijdanite rezultati..sled tva po bavno i slavno zapo4nah da ka4vam silata. A masata postepenno si se ka4va
17.05.10
15:02
да ви имам и съветите.добавките не били вредни
17.05.10
15:34
да ви имам и съветите.добавките не били вредни
Ти пък се сети кога да отговориш....
А то между другото и хляба е вреден.Всичко зависи от дозата!
17.05.10
16:28
По-стара тема за изравяне нямаше ли?