Пиратството ограбва

Темата е заключена.

15.10.06
09:32

Вижте това:
http://www.kldn.net/?p=131

Живи да ги ожалиш ...

15.10.06
09:47

[quote author=“mitaka101”]Вижте това:
http://www.kldn.net/?p=131

Живи да ги ожалиш ...

Еми ограбва ма кво да се прави ... Когато ни направят заплатите по 4000 евро като в ЕС ще почнеме и ние да купуваме

15.10.06
10:42

Мдам..
А най-тъпото е, че Министерството на културата ограбва нас.

Колко парички са хвърлили за тия тъпи трансперанти и т.н., просто...чудно.

Е, няма кой знае колко заплати по 4000 евро в ЕС... :)

JI

15.10.06
12:15

сайта ми харесва доста успешно усмива и придава пародия на глупавата кампания ....

IN

15.10.06
13:45

Хехе наистина жалка картинка...забелязвате ли как 90% са чалгаджийки...правете си изводите от там за чалгата и дали ще я слушате...(опс то и аз слушам от време на време де.. :oops:  :lol: )

15.10.06
13:49

Ох... голяма мъка.

Обаче за първи път на това сайтче видях тази ‘певица’... ЛиЛана и й ставам верен фен. Бих я подкрепял до дупка във всяко нейно начинание. Спечели ме отвсякъде за кауза...  :lol: Мръсници, така са го ограбили момичето, няма даже пари гащички да си вземем принудено е да се разкарва по дупИ, за срамотията.  :lol:

Леко е безмислена тази кампания, но това изглежда доста нормално...

JI

16.10.06
08:32

[quote author=“boxerg”]Леко е безмислена тази кампания, но това изглежда доста нормално...

прави си в българия доста неща са безмислени .....

HE

16.10.06
10:04

Абе тези всичките трябва да се радват, че изобщо някой проявява интерес към това което правят /в никакъв случай не бих го нарекъл творчество/. Да не говорим, че акцийте с/у торент сайтовете и обикновенните потребители бяха по тяхна поръчка. Милите ни родни така наречени “звезди” са умряли от глад и не защото някой ограбва труда им, а поради простата причина, че са бездарници. Ами защо да кажем “Металика” не реват с пълно гърло “ограбват ни” ами защото са класици и не им пука, че им копират дисковете - хората правят музика за да се слуша.

16.10.06
10:15

[quote author=“boxerg”]Леко е безмислена тази кампания, но това изглежда доста нормално...

Мммм, безмислена?

Колко пари са потрошили за нея, не ми се мисли..така ни изкултуризирват корумпаците от Мин. на културата..не е истина.

Аз пък лично невиждам как темата е свързана с настоящия форум и темата му.Затова я заключвам докато получим аргументация за това защо тази тема да е в този форум.
Благодаря за вниманието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1