След бягане..

16.10.06
19:26

Тренирам лека атлетика от горе долу 1 месец, всеки ден. Преди това асъм тренирал 7 години тенис на корт и не е от това, че не съм бягал като малък доста. Фитнес ходя редовно от 1 година и няколко месеца вече, така че не е и от това. Когато започна да бягам, след някъде 4-5 обиколки в лявата част от пъпа се получава една остра болка, все едно е херния. Не е херния, ходих на лекар и каза че няма нищо страшно, освен като се получи пак да се маже с някъв загряващ мехлем. Е м**а м* с***а мазах, мазах, не става. Вече не издържам, защото си провалям тренировката с това. От какво може да е ? Имате ли си и на идея от кво може да се получава... ?

17.10.06
00:09

[quote author=“freethedoom”]Тренирам лека атлетика от горе долу 1 месец, всеки ден. Преди това асъм тренирал 7 години тенис на корт и не е от това, че не съм бягал като малък доста. Фитнес ходя редовно от 1 година и няколко месеца вече, така че не е и от това. Когато започна да бягам, след някъде 4-5 обиколки в лявата част от пъпа се получава една остра болка, все едно е херния. Не е херния, ходих на лекар и каза че няма нищо страшно, освен като се получи пак да се маже с някъв загряващ мехлем. Е м**а м* с***а мазах, мазах, не става. Вече не издържам, защото си провалям тренировката с това. От какво може да е ? Имате ли си и на идея от кво може да се получава... ?

Абе нещо не съм компетентен... кой орган се намираше там? Обичновенно далака срязва в такива ситуации.

Получава се от недостатъчна тренираност и претоварване. А и като няма добра загрявка. Също май и дишането играе решаваща роля...

А тоя лекар таза ли ти какво може да е или е олигофрен?  :?

17.10.06
12:12

Не, не е далака. Далака се намира под ребрата, а тази болка е точно до пъпа, от лявата страна. Лекаря каза, че нищо ми няма, но явно не е така, защото ме боли. Днес имахме физкултура и направих точно 2 обиколки (по 150 метра едната) и започна да ме боли и спрях. Не мога да разбера от кво е това..  :roll:

17.10.06
18:43

И мен ме боля дълго време, но след година тренировки (3 пъти седмично бягане по 4км) изчезна.И аз незнаех какво ме болеше но спирах веднага толкова остро беше :(

17.10.06
19:35

Точно за това ти говора. Също се чудя дали може да е от пренатоварване, защото цяло лято не бях тренирал и като се прибрах веднага се награбих с фитнеса и леката атлетика, но последните 2 седмици преди да се прибера бях направил един маратон от около 100-120км ходене пеш в балкана и не съм загубил много форма.

17.10.06
22:00

според трениора ми това се дължи на това , че не ти достига достатачно въздух до белите дробове , не си свикнал с натоварването и след време като свикнеш (като се има предвид , че при някои не минава вообще  :lol:  ) нема да те боли и мен ме болеши , но вечи не

18.10.06
07:01

Възможно е и да е това, също и аз се съмнявах, че може да е от това. От няколко дни гледам да бягам по повече крос, отколкото спринт и също с гири (поне до колкото е вярно) да се разширява гръдния кош, за да може дробовете да приемат повече кислород. Както и да е, мерси че ми помогнахте  :wink:

18.10.06
20:03

Значително има промяна. Днеска като бях на тренировки гледах да дишам дълбоко, а преди дишах едвам едвам и много често. С това забелязах, че издръжливостта ми се повиши и не ме болеше нищо, освен крака  :lol: Всичко вече е ОК, ако има проблем пак ще пиша. Благодаря, че се отзовахте на проблема ми ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1