Креатина трябва ли да се комбинира с аминокиселини?

Темата е заключена.

17.10.06
23:21

Имам въпрос - пия креатин и понеже знам, че той помага за по-бързото възстановяване на мускулите се чудя има ли смисал да пия и аминокиселини? Питам, защото много пъти сам чувал че се пият и двете, а не виждам смисал!

Мерси предварително!

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 09.12.07 16:00.

IV

18.10.06
00:41

креатина акоси решил да го пиеш с амнокиселини най добре пробвай с креатин + глутамин.А ако Креатина ти е БГ по добре не го пий ,

Креатина е с доста функции, но аминокиселините са по към възстановителните продукти. Комбинацията е супер според мем. И аз ще правя така от следващата седмица.

18.10.06
01:19

[quote author=“boxerg”]Креатина е с доста функции, но аминокиселините са по към възстановителните продукти

E то ако става въпрос креатина е аминокиселина :)

Знам  :)  Но не това е въпроса на човека.

22.10.06
05:41

Креатина не е аминокиселина!Това че се получава от 3 аминокиселини не значи че е аминокиселина....

LU

22.10.06
11:55

[quote author=“ivaivalito”]креатина акоси решил да го пиеш с амнокиселини най добре пробвай с креатин + глутамин.А ако Креатина ти е БГ по добре не го пий ,

невиждам пак за кво да не го пие кво като е БГ ? ако няма вазможност да си купи друг и това е вариант ?

[quote author=”Чорбар”]Креатина не е аминокиселина!Това че се получава от 3 аминокиселини не значи че е аминокиселина....

Офф
В грешка си. Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин.

22.10.06
19:40

[quote author=”Чорбар”]Креатина не е аминокиселина!Това че се получава от 3 аминокиселини не значи че е аминокиселина....

Напротив,точно това значи  :wink:

02.12.06
19:50

[quote author=“djpetko”][quote author=”Чорбар”]Креатина не е аминокиселина!Това че се получава от 3 аминокиселини не значи че е аминокиселина....

аре бе...ти ме разби:) и в кой учебник пише че е аминокиселина?Креатина е производно съединение при биосинтеза на 3 аминокиселинихимичните му свойства и химичната му структура не наподобяват тези на аминокиселините участващи в белтъчната структура...от тея анаболи съвсем сте оглупяли затова мълчете!

MO

08.12.07
15:44

казано от ivaivalito на 18.10.06, 00:41:

креатина акоси решил да го пиеш с амнокиселини най добре пробвай с креатин + глутамин.А ако Креатина ти е БГ по добре не го пий ,

Стига глупости,що да не пие креатина ако е български?  Аз пия на JC   и за цената си е добър!

08.12.07
16:27

казано от Чорбар на 02.12.06, 19:50:

[quote author=“djpetko”][quote author=”Чорбар”]Креатина не е аминокиселина!Това че се получава от 3 аминокиселини не значи че е аминокиселина....

аре бе...ти ме разби:) и в кой учебник пише че е аминокиселина?Креатина е производно съединение при биосинтеза на 3 аминокиселинихимичните му свойства и химичната му структура не наподобяват тези на аминокиселините участващи в белтъчната структура...от тея анаболи съвсем сте оглупяли затова мълчете!

Кви анаболи та преследват пък теб е ? разбирач ? ти ако толкова разбираше щеше да знайш че от стероиди не са оглупява ....

09.12.07
14:30

креатин не се зима с амино а с яко манджа :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1