Еню Рангелов

Темата е заключена.
IV

19.10.06
01:35

А бе пичове какво стана с тоя човек никъде не се вясва спря отдавна списанието за което ми е много тъжно  :(  Каза че щял да пише книги за руския пазар.Май нищо не стана аз му имам всички книги и ще съм Щастлив ако напише още .

Темата беше редактирана от Петко К на 19.11.10 22:37.

19.10.06
20:21

Помня че преди време в Олимп бяха го уличили в “натурално преписване” на статии от списанието,може да се е засрамил и покрил!

[quote author=“Sumalia”]Помня че преди време в Олимп бяха го уличили в “натурално преписване” на статии от списанието,може да се е засрамил и покрил!

Те Олимп кой ли не уличават.Невярвам това да е причината да се е изгубил от общественото полезрение.Може да му е писнало на човека и да е решил да се усамоти.

20.10.06
09:35

Ми иди го попитай сам? ;) Той си е в залата на 6ти септември...на малките 5 кюшета...мноо готин човек...

IV

20.10.06
20:28

ина собствена зала ли ???Къде се намира тя ?
А за тва че е преписвал.Да еба майка им  малумни Олимп тоя Патрик Ангелов не е вдигал щанга през живота си а тръгнал списание да прави.А Карабиберов той малко тренирал но внася ми брашно и ми го продава за протеин нещастници.За мен Еню ще си остане олицетворение на Натурално трениращия билдер в България нещо много важно.Не казва в книгите си яжте неща които ги няма на БГ пазара а казва неща които в всеки магазин ги има.

21.10.06
08:30

В интерес на истината статиите наистина бяха преписани от Олимп :D
*Имах ги и двата броя-на Олимп и на Културизъм и фитнес

21.10.06
20:04

[quote author=“ivaivalito”]ина собствена зала ли ???Къде се намира тя ?
А за тва че е преписвал.Да еба майка им  малумни Олимп тоя Патрик Ангелов не е вдигал щанга през живота си а тръгнал списание да прави.А Карабиберов той малко тренирал но внася ми брашно и ми го продава за протеин нещастници.За мен Еню ще си остане олицетворение на Натурално трениращия билдер в България нещо много важно.Не казва в книгите си яжте неща които ги няма на БГ пазара а казва неща които в всеки магазин ги има.

Залата за жалост не е персонално негова...не си спомням как се казваше собственика...но Еню е там през повечето време...това е едно мазе коет се намира на ул.6ти септември срещу малкия “Дивака”.

CS

25.10.06
16:43

и какви книги има и откъде мога да си ги взема?

19.11.10
22:25

ЗДРАШЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ, ОТ BBTEAM.
Имам хубаши ношини за бодибилдинга ш Българич. Аз съм един от привървениците на Еню Рангелош и имах радостта на тренирам при него в онова романтиюно мазе.
  Хубавата новина е,че той в момента е в България, за да издаде последната си книга в едно пловдивско издателство. Тази книга е получила благословията  на Бен Уидър, малко преди да почине през 2008г. Тогава именно Уидаровата асоцияция го награждава с златен орден, възхитен от неговите знания.
  Но още по хубавата новина е ,че той ще открие нова зала в близост до това много харесвано мазе. Целта му е обаче да има и едно място за паркинг, тъй като някога това ни беше единствения проблем . Нямаше къде да паркираме в центъра.Аз се казвам Емил и работя в телевизионния бранш.Придържам се към доброто мнение за него, че този човек обича нашият спорт и ако някога е правел грешни изказвания, то е било от фанатичната му запаленост към културизма.А да не забравяме че имаше нещастието да загуби съпругата си.Видях го на  04.11.2010г. и обядвахме  в ОМВ по една пилешка пържола. Той сподели, че идеята му е хубава, но се сблъсква с, както той каза-Голямото баване в България.Каза, че ще използва връзки, само и само да ускори процеса.
  Има и проект за издаване на списание от 250 стр. Говорехме за вашия форум и той ми каза,че още от начало му е харесвал. Най-много похвали вашата независимост и честност. Тези хора каза той работят без гняв и пристрастие, а това е единствения път към обективност.
  Помоли ме да усъвършенствам страницата му в интернет, каза че първата рубрика която ще открие е “Еню Рангелов отговаря на вашите въпроси”.Каза, че небива да се оставя хората да губят напразно години в търсене на отговори на, който практиката е отговорил отдавна. Разбира се няма да отговори на нападки и лични неща.Попитах го има ли някакви секрети в негорите програми. Той ми отговори,че ако това е секрет то той е следният:
  1.Ако вземеш за пример човек с ръст 176 см, тегло 63кг, ръце 30, бедра 50 и гърди 96см. то той може да се подобри без стеройди до следната антропометрия, но за 3 години  и 6 месеца по неговата концепция за трениране:
ръст-176см.
тегло-78-90см
бедра-60-70см.
гъри-118-128см.
  2. Силови постижения за 3 години и 6 месеца:
повдигане от лег-шестица с 145кг.(6 повторения)
клякане с щанга - двайсетица 150кг.(20 повторения)
мъртва тяга - двайсетицас 185кг. (20 повторения)
  3. Тези “секретни” 3 години и 6 месеца имат и своето слабо място . Хората просто нямат полкова организиран и сигурен живот, за да ги преминат. България но осигурява само повече стрес. В тази  концепция-каза г-н Рангелов няма нищо сложно. Тренировките са винаги само 3 пъти седмично, храната е обикновена, а трениращия отива на работа, учи и е семеен. Лошото е когато в този дълъг период трениращия среща препядствия от какъвто ида е характер. У нас се живее много лошо.
  Когато го попитах каква е неговата сегашна антропометрия, той веднага ми я каза и спомена, че в неговата страница ще помести и нея.
А тя е 
ръст:182.5 см.
тегло  82.5кг
гътди124,0 см
талия 72.0см.
ръце 43,00см.
бедра 63,0 см
прасци-37см.
Като се има предвид, че е на 64 години, това ми изглежда добре.
  По въпроса за стеройдите, той ми отговори, че е запознат с тяхното приложение, но не се счита за специалист. Каза,че не може да кори взимащите, тъй като всяко човешко същество има своята свобода да избира. Има хора, каза той, който не получават никакви странични ефекти и са готови за професионалисти. В България живеят най-много такива силни хора.Един ден българите ще имат тръв на Мр.Олимпия.
  Аз го попитах, ако един човек взима стеройди и работи по неговата дългосрочна програма , какво ще се получи. Той ми каза : Ако вземеш същия ръст и състояние на генетиката. то 180 лег и 45 см .ръце със сигурност ще има.
  Така че, новините са добри, човекът е отново сред нас и ние сме с него.
    В друго съобщение ще ви напиша, как тренирайки при Еню Рангелов постигна постигнах доста за слабия ми 192см. скелет
  Давам ви неговия e-mail   eniorangelov@abv.bg krasyoga@abv.bg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1