help me

Темата е заключена.

21.10.06
06:42

hora na 16god. sam 186/69kg. v momenta treniram qko.Seki den po 1:30min. piq kreatin vseki den sled trenirovka.Kreatina e na Six Star nogo e qk.V bg moje i da go nqma za6toto e kupen ot USA.I taka vaprosa mi e sledniq:Zna4i treniram ve4e ot 7mes. vseki den e nqkoi pat se slu4i da propusna nekoi den sa nemoje. i ot kakto treniram sam ka4il okolo 12 kg.Ama mislq 4e obikolkata na bicepsa mi e mnogo malka samo 36sm.I iskam da pitam kakvo trqbva da piq za da ka4vam masa.Proteini li nz.

21.10.06
09:18

[quote author=“Fitness man”]hora na 16god. sam 186/69kg. v momenta treniram qko.Seki den po 1:30min. piq kreatin vseki den sled trenirovka.Kreatina e na Six Star nogo e qk.V bg moje i da go nqma za6toto e kupen ot USA.I taka vaprosa mi e sledniq:Zna4i treniram ve4e ot 7mes. vseki den e nqkoi pat se slu4i da propusna nekoi den sa nemoje. i ot kakto treniram sam ka4il okolo 12 kg.Ama mislq 4e obikolkata na bicepsa mi e mnogo malka samo 36sm.I iskam da pitam kakvo trqbva da piq za da ka4vam masa.Proteini li nz.

Еми купи си Протеин и Амино киселини ... Протеина гледай да е суроватка

21.10.06
11:36

Протеин ще е най-добре. :wink:

С тренировка всеки ден няма да ти расте ръката. Мускула расте докато почива. Креатин + високопроцентен суроватъчен протеин + BCAA. Свали тренировките на 4 дни в седмицата.

22.10.06
08:57

[quote author=“boxerg”]С тренировка всеки ден няма да ти расте ръката. Мускула расте докато почива. Креатин + високопроцентен суроватъчен протеин + BCAA. Свали тренировките на 4 дни в седмицата.

От креатина не виждам да качи кой знае колко маса ... Но от глутамина е друга хавата  :wink:

[quote author=“TREVATA”][quote author=“boxerg”]С тренировка всеки ден няма да ти расте ръката. Мускула расте докато почива. Креатин + високопроцентен суроватъчен протеин + BCAA. Свали тренировките на 4 дни в седмицата.

От креатина не виждам да качи кой знае колко маса ... Но от глутамина е друга хавата  :wink:

Аз само с креатин миналото лято качих 3-4 кила. Естествено, че не е като с протеин но ако не ти трябват 10ина килограма става  :)

22.10.06
23:43

ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1