19.10.06
21:12
Здравейте !
Имам проблем - тренирам от скоро , някаде 1 месец.При бицепса ми се получи стрида(не съм сигурен дали е точно така) - сцепи ми се кожата и се получи нещо като белег...Сега незнам да тренирам ли , да не тренирам ли .....Много ми е гадно...Кажете скриват ли се тия неща и какво да правя че да не ми се получават пак.. :(
П.С.
Не съм напълно сигурен дали е за тук темата - моля не я трийте..
19.10.06
21:21
Стрия се казва. Не се маха напълно никога, само избледнява. Как така от един месец тренировка и ти се получиха стрии :shock: Чист ли си?
19.10.06
22:40
явно не е :) но...има “стрида” все пак :) приятел спокойно появяват се ...мажи се вечер с избелващи кремове около главните мусколи ...за да не се получават :)
20.10.06
15:26
Оф много важно, какъв проблем си имат всички със стриите :?:
уффффф предлагам некой модератор да сложи един пост за “стридите” шот ми омръзна от тва нито се мре нито нищо къв им е проблема а и ням 100% предпазване :wink: кат ти е смотана кожага и се поддава на стрии ше си ги имаш аз си имам на мн миста но не ме бъркат вече а и както някой каза те се и заличават частично не са постоянно червени после леко се по скриват и избледняват и не се виждат мн мн
20.10.06
22:22
Ок мерси !
Помагате ми :) .Продължавам да си тренирам... иии какво имат предвит с т’ва “чист” ?! Не взимам нищо, ако това имате предвид....
[quote author=“LuDD”]Ок мерси !
Помагате ми :) .Продължавам да си тренирам... иии какво имат предвит с т’ва “чист” ?! Не взимам нищо, ако това имате предвид....
Не им се плаши !! Купи си бадемово масло и се мажи преди лягане и си готов :wink:
19.11.06
01:50
приятел не мисля 4е тва дето ти е излязло е ‘стрида’ :) знам 4е е строго индивидуално ама аз за 10 месеца ка4их 10см ръка и неам никви стрий.....а ти след 1 месец и ве4е имаш....нещо се бъркаш и тва нее стрия според мен.