14.10.04
13:37
Малко снимки от републиканското , на което стана импровизирана среща на BB-team :lol: Предварително се извинявам за качеството на някои снимки , но трябва да се вземе под впредвид , че момчето с най-златните пръсти (gotcha естествено) снима :) :) :)
http://free.bol.bg/vulka/Mag00041.jpg
от ляво на дясно:vaterbolist,emil_mlo(emo),sax-o-matik(mitko),[vip]voodoo(marin),drecs(valentin),T-bird(rosen) и моя скромна милост VULKA (както винаги най-красивите , умните и яките са на 1st ред :oops: :oops: :oops: )
ето и няколко други pics :wink:
:arrow: http://vulka.bol.bg/
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 16:07.
На снимката сме само ранобудните които доидоха рано иначе след това доидоха още доста хора на срещата за финалите.
по-здрави
14.10.04
14:03
както винаги най-красивите , умните и яките са на 1st ред
Дам, а аз тук тъкмо идвам в далечината и затова съм заслепил малко фотоапарата и снимката изглежда бледа. Не е Гочо виновен :oops: :roll:
дамзз,емо е прав :) после и други дойдоха ,ама не ги удостоихме с великата чест да се снимат с нашите височайши персони :lol:
14.10.04
16:55
как е VULK искам да те поправя малко пише се waterpolist :wink: а на финалите не мойах да ви намеря между тълпата
14.10.04
18:20
бях го забравил в нас от бързане да се закъснея за финалите
Хм... само да поясна, когато е снимана тази снимка не съм бил там. Сигурно затова и е най-добрата :lol:
Другите съм ги снимал май аз... :roll:
14.10.04
20:40
Ае маните тиа снимки че се ядосвам само.Вълка да ти пикая на фотоапарата и на тапите снимки !!!
Aбе всички сме красиви ,умни и мега яки ( дори и гоча:oops:) ,защото сме от ББ-тийм 8) Айде да сме живи и здрави и завбъдеще да се срещаме не така инцидентно :wink:
Ае небеше ицидентно аз 1 седмица преди това пуснах тема че ще правиме среща ! Иначе донякаде си прав требе нещо като фен клуб да си направиме и фанелки и тн да има клуба.
по-здрави
от Враца е аз го познавам :lol: просто немам думи за него единствено ще ви кажа че е на 16години :twisted:
Стига сте подлизвали дупето на Валентин :lol: :lol: :lol:
vanisher ти що не ни уважи на импровизираната среща , или грешно сам разбрал ,че си от София :wink:
....Ти ме лажеш най-добре...(ако слушаш от музиката на народа ще ме разбереш :lol: ) Задочник си явно :) баси късмета да имаш тогава лексии...Какво говоря аз за късмет като последната (официална) среща на бб-тийм беше на рожденният ми ден :evil: :evil: :evil: