Един път докато си тренирам в залата влиза некакъв и почва да вика
“КУРВИИИ....КУРВИИИ.......КУРВИИИИИ”
И изведнъш си вади патката и почва да я върти и да вика “КУРВИИ..”
Баси смеха беше,баси чудото :D :D :D :D
Аз да споделя още една случка от днес. Та тренираше един индивид, около 25-27 години, заедно с приятелката си. Първо, нямам въобще да коментирам, че реши да се направи на интересен като се съблече гол до кръста, макар отдолу да се криеше едно нищо. Опитваше се да стяга и гърдите, въобще голяма работа... :lol:
Този пич явно не му харесваха упражненията за бицепс, така че ги беше модифицирал. Почна да прави скотово сгъване с EZ щанга. Вдигаше по много странен начин - вместо да седне и да вдига, той се бе продпял и нагъзил ужасно противно назад. На всичко отгоре караше приятелката си леко да му бута щангата нагоре. Като много често се чуваше “Ееееее, не ми бутай щангата толкото, само ми я дръж”. Така и не разбрах защо му беше нужно това помагане. Също така и пъшкаше и пищеше доста.
Същата сценка стана и на бицепсово сгъване с дъмбели. Пак се беше обърнал към приятелката си да му “държи ръцете”, но да не му помага. Тък също беше изкарал някаква физиономия тип Дракула - горната челюст напред, долните устни много назад зад горните зъби. Въобще индивиди всякакви.
SenTineL то си го пише , но явно не си обърнал достатачно внимание(от Стара Загора сам).Ти явно си от София...е това е лошо ,че стават такива привидно смешни неща , които могат да костват толкова големи и значими неща-като здравето.Но тука главно кумичната/смешната страна гледаме :evil: :evil: :evil: (какви диванета сме-се присмиваме на чуждото нещастие , но както е казал народа за едни свадба за други брадва :wink: )