03.10.04
23:14
И тъка част от феновете на бб-теам днес се събрахме и отидохме на състезанието. Там направихме доста снимки а членовете на екипа на саита взеха интервюта и снимаха с камера . Тези снимки ,кадри и интервюта ще можете да видите скоро. Та тези ,които отидохте кажете отзиви от състезанието !
по-здрави
Абе Митко, верно мн беше добър и показа накъде да върви ББ, ама нямаше никва конкуренция! Надали щеше да му е толко лесно, ако Цветко и Киборга го беха притиснали:)) Някак си бяха малко добрите състезатели! Победителите си проличаха още сутринта! Никва изненада, само дето орезаха Руменчо от ВР!! Ще е по интересно ако има поне 3-4ма състезатели от всяка категория да се борят за 1вото место!
Ами братле всички знаеме какви са реалните неща в аматиорския бодибилдилнг и колко е трудно за състезател да съществува в аматироският спорт. Тъкаче докато не се подобрят средствата няма да има много състезатели.
по-здрави
Саааааамо изисквания ей!
Какво щяло да бъде, ако...?
Защо тоя го...?
Абе гледайте момчетата, че са се постарали все пак!
Мога да ви кажа, че според мене организацията, абе всичко като цяло си беше ебаси пародията ала БЕГЕ :)
Добре, че имаше яки момчета и яка публика, че да стане шоу.
Финалистите бяха мн добри всичките мисля, че няма орязани.
Румен беше наистина голям, ама с извинение дърво :)
Все пак пича е за първа година на състезание и му се прощава, изобщо като цяло мое си барнат още сценичното поведение, та това си е едно ШОУ все пак. Ае стиа писах
04.10.04
01:46
Пан-чо, Пан-чо, Пан-ЧООООООООООООООООООООО :)
Победа :) :) :) :) :)
Заслужи си я човека, ако и според мен да остана мнооооого разочарован, защото се гови за победа с борба......
Но пък и титлата е нещо :)
Най - малкото признание за труда....
Класирането общо взето сьвпадна с моето,само не разбрах какво ги накара да направят шампион онова момче от Русе в до 70кг :roll: Иначе до 80кг беше много успорвана.Врачанина наистина впечетли ама не позираше добре.Гергинов беше доста плоськ и сьщо не позираше кой знае как.Аз си мислих че Стойчо Кузманов беше по-добьр,ама това си е мое мнение.Иначе беше си ясно че Митко Димитров няма конкуренция :lol:
Ае русенеца беше си за първи просто мнооо маса имаше и добри крака. Румен го прееебаха мноо яко и публиката им показа какво мисли като всички в залата ревнаха да ги освиркват.
по-здрави
05.10.04
21:48
Да имен ме е яд за Румен!Не сам гледал самото састезание но кат го знак каква ма6ина е...малли!
Но одново показахме 4е с Врачанин никои не мое се ебава!
Е вярно че се састезава за 1-ви пат но кат го знам от колко години тренира а не кат половината дет тренират 3-4 години и аиде на манежа!и после нищо! :D :D
В категория до 70 кг., четвъртият класирал се Илиян тренира в залата, в която и аз ходя. Жалко, че е чак на четвърто. :roll: Догодина повече успех... :wink:
Като цяло съм съгласен с класирането, с изкл=чение на категория до 70 - пича просто не беше за първи място, според мен и за трето не е, но кой съм аз да оспорвам мнението на съдиите...
16.10.04
19:09
абе разбира4и,вра4анина може6е и да е трети за6тото ниама6е крака и позира6е под нулата.ниама спор 4е има невероиатен потенциал но има да го развива. културизма не е само от кръста на горе и не е да излезе6 на сцената и да седи6 като пън а триабва да покаже6 по наи добриа на4ин това което си изградил в залата.а гергинож бе6е невероиатно 4ист и заслуйено си е пурви-за това и вси4ки судии му дават пурво миасто
Абе за мене Румен беше класа над всички хората отиват да гледат големи мускули а не тъпия релеф и дали са им нацепени гъзовете на културистите,може да съм пристрастен заштото ми е роднина но се опитвам да гледам обективно.Но ако искаш да направиш нещо не тези съзтезания и си от Враца трябва да си с поне класа над другите за да спечелиш.
[size=24]САМО СК”ИМПЕРИАЛ” ВРАЦА[/size]
18.10.04
22:42
Атака! и Аз сам на тва мнение!
Сепак от Враца е!Имперялец му кажи и пове4е не се самняваи в него!
Хаахахахаха:))))))))